Kaasesinejatest räägib Cantilena trummar Tõnis Noevere: "Ratface on ürituse peaesineja. Viljeleb saunacore/harcore punki. Üles astuvatest bändidest vast kõige kuulsam ja enim tuuritanud bänd. Neid iseloomustab agressiivsus ja huumor, Soome Hatebreed täielik. Mäletan, kui kuulasin nende suurepärast 2010. aasta albumit "Ratassed", kus bändi huumorimeelest väga hästi aru sain: album ainult 25 minutit pikk, samas plaadil 12 lugu, lugude pikkused keskmiselt 1.5 minutit. Eriti hästi jäid meelde albumi kaks viimast naljalugu: reggae stiilis "I don't like hardcore" ja tümpsulugu "Gute Scheisse"."

Final Assaulti kohta ütleb ta: "Crossover/thrash metali punt. Õhtu kõige vanakoolim bänd. Bändi muusika on agressiivne, väga Californialik. Skate valged tossud, maikad, nokamütsid ja rulad. Esinedes energiat ei säästeta!"

Ning kolmas kaasesineja Tukkanuotta on: "Death metalit viljelev bänd. Eesti publikule varasemalt teada-tuntud. Esinenud mitmeid kordi Tallinnas ning olnud klubis Tapper Amorphise soojendusbänd. Üldse kõik on väga muhedad sellid. Nendega seoses on üks minu üritustekorraldaja karjääri lõbusaim seik, tänu millele just selle ürituse otsustasin teha ning nad uuesti Eestisse kutsuda. Helsinkis peale Cannibal Corpse-i (USA) live-i läksin lähimat söögikohta otsima. Kui teed küsisin, siis järsku tuli lumehangest üks pea välja, kes oli Tukkanuotta laulja ja näitas suuna kätte, peale mida sai ta lumepalliga vastu pead ning sõda jätkus. Ja nii nemad Eestisse tagasi tulemas ongi!"

Uksed raskerokiprallele avatakse kell 19:00 ja kontsert ise algab kell 20:00.