Õnnetus tundub tulenevat sellest, et Lopez ajas laval paar rütmi sassi, mistõttu ajas ta ka tantsusammud sassi ja lõigi seejärel mikrofoniga end vastu nägu ära, vahendab Popculture.

"Ma veritsesin, veri voolas mööda mu nägu alla," räägib murtud staar oma kihlatule Alex Rodriguezele videos, mis postitati tema youtube kanalile. Õnnetut intsidenti on videos näha minutitel 7:04.

"Ma lõin end mikrofoniga ära. Ma vaatasin lihtsalt küljele täiesti valel ajal," selgitab ehmunud popstaar oma kihlatule ise pisaraid tagasi hoides. Õnneks hoolitses Lopeze meeskond naise eest hästi ja said ka verejooksu pidama, haavale pandi peale ka jääd, et see paiste ei läheks.

Lopez oli oma esinemises väga pettunud, kuid tema kihlatu lohutas teda igal võimalikul viisil ja üritas naise kurbust leevendada: "See oli sinu parim kontsert siiamaani. Sa oled tšempion, kullake. Sa kukkusid maha aga sa tõusid püsti. Sa ei näe kui imeline sa oled, sa tõesti ei tea seda ise. Keegi ei vaata su samme, nad vaatavad ainult kui kaunis sa oled ja kui võimas on sinu hääl."

Lopez rääkis hiljem, et see ongi see põhjus, miks ta endist jalgpallistaari nii palju armastab. "Kas ta tahab seda või mitte, me abiellume. Me abiellume igaveseks," lisab ta.

Paarike on ka eelnevalt teada andnud, et nad on juba oma pulmi planeerimas. Suuri pulmi nad ei soovi, pigem väiksemat tähistamist perekonna seltsis.