Megadeth tuleb meile külla juba teist korda, viimati andis see bänd Eestis kontserdi 2010. aastal Haapsalu Lossihoovis. Tegu on «TH1RT3EN World Tour» nimelise maailmaturneega, millele bänd siirdus pärast 13. stuudioalbumi «Th1rt3en» ilmumist. Pea kolmkümmend aastat aktiivselt maailma suurlavadel tegutsenud ja metalmuusika arengut kõvasti mõjutanud Megadeth on olnud üheksal korral Grammy auhinna nominent ning nende salvestisi on maailmas müüdud üle 25 miljoni koopia. Koos Metallica, Slayeri ja Anthraxi kuulub Megadeth thrash-metali «Suurde nelikusse».

Megadethi uus plaat nägi ilmavalgust 2011. aasta lõpus ning bändi asutajaliikme, laulja ja kitarristi Dave Mustaine’i sõnul on ta ülimalt uhke uue materjali üle. "Uus album on kulminatsioon tööst, mida olen 13 albumi salvestamise käigus teinud. Sellel plaadil on hetki, mis väljendavad igat minu emotsiooni ning on aga ka hetki, mil avastasin endas tundeid, mille olemasolu kohta polnud mul aimugi. See plaat hõlmab minu muusikalise karjääri uhkemaid hetki," lisas Mustaine. Albumi salvestamisest võttis osa ka bändi teine asutaja liige, basskitarrist Dave Ellefson, kes kuulus Megadethi koosseisu aastail 1983 - 2002.

Piletid Megadethi Tallinna kontserdile tulevad vabamüüki neljapäeval, 23. veebruari hommikul kell 10.00 Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti. Piletihind on 39 eurot. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba varem, alates teisipäevast, 21. veebruarist.