Val Tvoar ehk Tarvo Valm on tõeline ühe-mehe-bänd – mees on kitarrist, bassimängija, trummar, laulja ning laulukirjutaja ühes isikus. Kui stuudios meeldib Tarvo Valmile omaette nokitseda, siis lavalaudadele võtab ta kaasa ka oma võimekad sõbrad teisest omaloodud kollektiivist SoulThrower – Silver Suu kitarril, J.B. basskitarril ja Maik Grüner trummidel, andes nii Val Tvoarile võimaluse kitarri saatel möirgavaid helisid mikrofoni kaudu teele saata.

“I am you” singliga käib kaasas ka verivärske video, mille Val Tvoar koos bändikaaslastega telefonide ja tahvelarvuti abil tegid. 1922. aasta “Nosferatu” filmist inspireerituna on kasutatud must-valget pilti ja säbrufiltrit, mis videole omanäolise ja meeldejääva tausta loovad. Val Tvoar ise kirjeldab video sündi
nii: “See oli lõbus. Mul tuli idee keset ööd ja järgmisel päeval ajasime juba kostüüme taga ning olimegi veidi hiljem mu sõbra kahemastilisel purjekal “Michelle”. Filmitud saime ühe päevaga – ilma kalli võttemeeskonna ja stilistide-meikariteta. Ainult meie ise.”

Album “In Light You Believe... But In Darkness You Dwell” ilmub 1. novembril.

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav.