MaiNekk on bänd, mis saab endale lubada vaid mõned üksikud kontserdid aastas. Põhjus on selles, et bändi liikmed on pärit kolmest erinevast riigist ning muusikute ühel ajal samas riigis viibimine on tõeliselt haruldane nähtus. Sel sügisel on see aga õnnestumas ning MaiNekk annab lausa kaks kontserti Eestis ning ühe Läti pealinnas Riias.

“Tallinnas ja Riias toimunud kontserdid selle aasta jaanuaris olid niivõrd inspireerivad, et asusime koheselt uute MaiNekki lugudega tööle. Nüüd oleme neid juba mitu kuud edasi-tagasi saatnud ning valinud välja suurema osa uue plaadi materjalist. Kindlasti aga mängime ka lugusid eelnevate albumite pealt,” lubab kitarrist Erki Pärnoja.

MaiNekk sai alguse 2006. aastal Rootsis, kui Erki Pärnoja (kitarr), Daniel Ögren (kitarr), Patrik Grundström (bass) ja Ulrik Ording (trummid) otsustasid hakata koos muusikat tegema. Debüütalbum „Dance Dance and Rotate“ ilmus aastal 2010 ning teine plaat - „Care for the Bulpier Ones“ - nägi ilmavalgust 2012. aastal. Minituuriks liitub bändiga Rootsi lauljanna Linnea Henriksson, kes on kodumaal vägagi edukat karjääri tegemas. Henriksson saavutas Rootsi „Idol“ saates 4. koha, mis tõi kaasa lepingu plaadifirmaga Sony ning lauljatari häält saab kuulda ka maailmakuulsa Rootsi DJ ja produtsendi Avicii albumil. Linnea enda Rootsis tegutsevas saatebändis mängib muuseas ka Saaremaalt pärit basskitarrist Mai Agan.

Pileteid MaiNekki Sinilinnu kontserdile 11. oktoobril saab osta Ticketpro kassast Solaris Keskuses, veebilehelt www.ticketpro.ee, valitud Eesti Posti kontoritest, Statoili teenindusjaamadest ning Eesti Kontserdi kassadest üle Eesti. Viimane MaiNekki kontsert Eestis müüdi välja, seega tasub kindlasti pilet Ticketprost ette ära osta.