Selleks, et valmistada sellele loole vinge video, pöörduvad ansambli liikmed kõigi vahvate eestimaalaste poole järgmise üleskutsega: Tihtilugu köidavad silma väljaütlemised, et eesti mees on üks tuim ja kiretu tööloom. Meie aga oleme oma arvukatel kontsertidel kogenud, et nii see kohe kindlasti ei ole!

Oleme näinud tõupuhtaid mehi vägevalt ja kirglikult kaasaelamas ning lausa pööraselt tantsu löömas. Kuna tants ongi kõige lihtsam ja loomulikum eneseväljendusviis, siis palumegi kõigil Eestimaa originalidel, olenemata vanusest, kasvust ja soost, salvestada käepäraste kaameratega oma toredat tantsu, laadida video üles YouTube'i ning saata link Bombillaze Facebooki koos kohanime ning kontaktandmetega.

Vahvamad "originalid" leiavad koha meie uues videos ning just nõnda suudame me lükata ümber kõik väärarusaamad tuimast eestlasest!

Väga oodatud on videod ka nendelt Maarjamaa poegadelt, kes viibivad mingitel põhjustel välismaal. Filmi üles see eksootiline välismaa keskkond ning näita, et iga eestlase juured on ikka kodumaa põues sügaval.