2001. aastal kohalike muusikute poolt käivitatud muusikaüritus on arenenud üleriiklikuks muusikafestivaliks, mida 2013. aastal külastas ligikaudu 2300 muusikasõpra. Kuna festivali külastajate arv on aasta-aastalt kasvanud, on sel korral erilist tähelepanu pööratud mitmekesisele toiduvalikule. Festivalialale mahub kümmekond toidutelki, kus lisaks tavapärasele grilltoidule pakutakse ka sushit, värsket talutoodangut, gurmee hot-doge ning palju muud maitsvat.
Soovijail on võimalik mängida Paf-bingot ja võita auhindu ning teha tutvust Honda värskete mudelitega.

Festivali korraldajatel on hea uudis ka jalgpallifännidele. Nimelt on võimalik kohapeal TV 6 vahendusel kaasa elada ka UEFA Meistrite liiga finaalile, kus kohtuvad FC Barcelona ja Torino Juventus.

Sel laupäeval saabub Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel Raplamaal asuvasse Kohilasse muusikasõpru erinevaist Eestimaa paigust rongi, bussi, jalgratta, autodega ning jalgsi. Festivali korraldaja Jörgen Aava sõnul on muudetud ka kojusõit festivalilt külastajaile eriti mugavamaks, tuues alates kella 00:30st Tallinna ja Rapla suunas väljuvad eribussid otse festivali väravasse. Eribusside pileteid on võimalik osta Piletilevist ja kohapeal festivali infotelgist.

Lisainfot leiab festivali koduleheküljelt www.kaparock.ee ning Kaparocki Facebooki lehelt. Festivali päevapiletid on müügil Piletilevis ning kohapeal, makstes eelmüügis 14 ja kohapeal 15 eurot. Festivali korraldustoimkond ja turvafirma Meeskond loodavad külastajate positiivsele meelestatusele ning mõistlikule suhtumisele seoses kohapeal kehtiva parkimiskorraldusega.

FESTIVALI AJAKAVA:

15.00 Simmaniduo
15.30 The Blue Genies
16.00 Merwis
17.00 Avoid Dave
18.00 Ans. Andur
19.00 Chalice
20.00 J.M.K.E
21.00 Daniel Levi
22.00 Dagö
23.00 Super Hot Cosmos Blues Band