Õllesummeril on esindatud kõik suuremad kodumaised õlletootjad nagu A. Le Coq, Viru Õlu, Puls, Sillamäe Õlletehas, Karksi Õlletehas ja Saku Õlletehas. Samuti leiab festivalilt ehedat Saaremaa koduõlut.

Eesti üks juhtivaid õlletootjaid A. Le Coq lubab, et õllehind võrreldes eelmise aastaga ei muutu.
A.Le Coq jätkab ka sellel aastal traditsiooni ja pakub oma telgis ja laval head meelalahutust, üles astuvad Eesti parimad bändid. Lisaks juba tuttavale A. Le Coq alale, on uudsena festivalil Heinekeni lava, kus astuvad üles erilaadsed kooslused nagu Onu Bella ja Öörahu, Mahavok ja Kare Kauks ning ansamblid Köök ja Popidiots.

Pärast mõneaastast pausi on Õllesummeril tagasi Karksi Õlletehas. Sven Karjahärm Karksi Õlletehasest täpsustas, et Karksi võtab festivalist osa nii heleda kui tumeda õllega, pakkudes õllesõpradele hästi teada ja tuntud klassikalist laager-tüüpi õlut.
Kui viimastel aastatel pole Karksis õlletootmisega tegeletud ning on keskendutud vaid veinidele, siis alates sellest aastast on Karksi õlu õllesõprade rõõmuks tagasi.

Importõlledest võib festivalilt leida selliseid brände nagu Baltika, Krusovice, Guiness, Kilkenny, Sol, Bud, Edelweiss, Gösser, Kaiser, Zepter, Starobrno, Budweiser, Paulaner, Heineken, Krombacher jpt.

Ainus alkoholivaba õlu festivalil on sel aastal Baltikalt. Kohal on ka legendaarne A. Le Coqi kali.