Ülemaailmse hittlooga “I Don`t Feel Like Dancin`” kuulsaks saanud ning täna oma uue albumi “Night Work” esiksingli “Fire With Fire” välja lasknud superstaar on tuntud nii oma ekstravagantse imago, kui masse hullutavate
live
-esinemistega.

Kolmekordne Inglismaa ihaldatuma muusikutunnustuse BRIT Awardi võitja tee New Yorki klubiartistist maailma suurlavadele on olnud kiire ja kõmutekitav. Muusikaline võti — disko- ja popmuusika ning glämmroki segu tõi Scissor Sistersile juba debüütalbumiga 2004. aastal aasta parima plaadimüügi tulemuse Suurbritannias.

Ülemaailmselt nii raadiotes kui tantsusaalides kiirelt tunnustust leidnud Scissor tekitas koduturul USAs aga mitmeid skandaale. Liialt vabameelsed laulutekstid seksist ja lõputust elunautlemisest viisid selleni, et Scissori esimene album korjati müügilt ära USA suurimas kaubamajade ketis Wall-Mart.

Järgmine album “Ta-Dah”, mille hittlugu “I Don`t Feel Like Dancin`” on kirjutatud kahasse koos Elton John`iga, oli ka Eesti raadiojaamades aasta üks mängitumaid lugusid. Albumiga rajas Scissor tee mitte ainult miljonite fännide südamesse, vaid võitis kiitvaid sõnu ka Madonnalt ning samuti šokeerivat imagot armastavalt Lady Gaga`lt.

Scissor Sistersi liikmete eraelu on sama kirev kui bändi imago. Ansambli põhikooslus — laulja Jake Shears ja mitmel instrumendil mängiv ning “tseremooniameistriks” hüütav Ana Matronic said kokku kabareebaaris Halloweeni pidustustel. Naine kujutas endast Andy Warholi poolt hüljatud jüngrit ning mees abordijäänust.

Scissor Sistersi kolmas stuudioalbum “Night Work” ilmub Universal Music alt 28. juunil.

Summer 2010 peaesinejad on lisaks Scissor Sistersile skandinaavia rokkstaar HIM ja elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris. Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show “Tuli ja jää”.