"Esmakordselt võtab festival ette jazzi- ja veiniaias niivõrd ambitsioonika kontsertide seeria," sõnas Summer 2010 peakorraldaja Marje Hansar. "Kõigil festivali päevadel on lavale toodud hoolikalt ette valmistatud eksklusiivsed tribuutkontserdid, kus on kokku pandud rikka ja huvitava loominguga maailmastaar ja tema laulude sobivaim esitaja eesti lauljate hulgast," lisas Hansar.

David Bowie tribuutkontserdi esitaja Marten Kuningas ütles, et tal on soov tutvustada laiemale kuulajaskonnale David Bowie loomingut 1970ndatest aastatest. "Minu jaoks on see suur ja vastutusrikas väljakutse, mis mind artistina kindlasti arendab," ütles Kuningas. "Väga erutav on professionaalse bändiga mängida nii geniaalset muusikat," lisas laulja.

Jacob`s Creek jazzi- ja veiniaias toimub igal festivalipäeval veel lisaks põnevaid suvekontserte jazzi- ja bluesivallast. Oma oskused ühendavad basskitarrimängijad Raul Vaigla ja Ndjoba Senegalist. Kunstiliste videoinstallatsioonidega illustreerib oma kontserti Villu Veski.

Festival Summer 2010 @ Õllesummer toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.