Oli esinemine haiguse tõttu väga raske ?

Kui sinu teele on tekkinud mingi komplikatsioon, ei ole kunagi kerge midagi nii sooritada nagu sa seda endale ette kujutasid, kuid kõik on tehtav ning mingeid väga suuri probleeme ei olnud.

Oled õnnelik et oled nii kaugele jõudnud ?

Olen õnnelik selle üle, et mul on tekkinud poolehoidjad kes mind toetavad ning kes mind tahavad näha saatest saatesse, miski poleks võimalik ilma nendeta seega olen nendele väga tänulik. Aitäh!

Kes on sulle kõige suurem konkurent ?

Mõlemad kaks finalisti on parajad pähklid. Tegemist on kahe väga erineva artistiga, kes lähenevad muusikale erinevate külgede alt, kuid see ongi see mida me vajame, et rikastada muusikat.

Oled väga kaunis neiu. Kas su süda on vaba?

Süda on vaba.

Kas Teele lahkumine rõõmustas või kurvastas Sind?

Teele lahkumine kurvastas mind meeletult! Kuid olen kindel selles,et Teele hakkab kõiki siinseid lavasid ja eesti rahvast oma pulbitseva iseloomu ja sooja olekuga veel üllatama. Ta ei ole selline artist, kes jääks käed rüpes istuma ja ootama. 

Mul on siukene küsimus, et mis sa arvad Teele välja kukkumisest, kas sinu meelest on see õiglane?

Usun, et kõik asjad juhtuvad mingil määral millegi tõttu , nagu ka Teele ise ütles, usun ka mina,et teda ootavad suured asjad veel ees. Ei tasu ära unustada unusta, et see kõik on alles algus.

Tere Liis! Kas sul on Teelest väga kahju? Kas siis kui oleks võimalus Teele saatesse tagasi kutsuda kas sa siis tahaksid seda? Kes on su suurim konkurent? Kas sulle meeldib kui lapsed laulavad?

Tol hetkel kui Teele väljalanges oli mul tõesti väga kahju, kuid kui asju veidike seedida mõistad sa, et asi ei ole nii hull, kõik juhtub mingi teise asja hüvanguks ning olen kindel, et meie Teelet ootavad ees veel suuremad asjad kui see saade. Ükski asi ei ole ühepoolne, alati leidub kaks poolt. Viga, mida me kõik teeme alguses on aga see,et me jääme kinni sinna ühepoolsesse kasti, nähes toimunud situatsioonist ainult oma algelisi mõtteid.

Millega sa vabalaajal tegeled,kus käid jne?

Hetkel ei leidu mu elus palju vaba aega, kuid kui mul see tekib siis meeldib mulle lihtsalt olla, teha ei midagi, ka see tegevus on hea. Muidu meeldib mulle väga ka oma sõprade keskel olla, praegusel ajal igatsen ma neid veel eriti!!!

Mida sa järgmises saates esitad?

Adele- Someone Like You & G.F.Händel- Hallelujah

Kas osaled sel suvel toimuval laulu-tantsupeol?

Võimalik.

Kelleks sa tahad saada kui sa lauljaks ja jalgpalluriks ei saaks?

Ei teagi, eks neid valikuid ole palju, kuid hetkel ei tundu mitte ükski mind ahvatlevat.

Tere kaunis neiu! Kas oleksid nous tegema ka trance muusikat ehk elektroonilist musa? Kui ja siis oleks huvitatud!

Hei hei! Usun, et seda oleks raske teostada juba sellepärast,et ma ei kuula sedalaadi muusikat ning usun,et artist peaks tegelema sellise zanriga mis talle endale südamest meeldib ja mida ta ka ise kuulab, kuid aitäh pakkumise eest!:)))

Küsimus selline, et mitme aastaselt sa laulmisega alustasid ja kaua sa sellega tegelenud oled? Mis sulle veel peale laulmise meeldib?

Väiksena käisin paar aastat kooris laulmas, peale selle olen nüüd umbes 3 aastat laulmisesse rohkem süvenenud ning jätkuvalt üritanud laulda. Peale laulmise meeldib mulle joonistada/kritseldada. Meeldivad ka head raamatud ja mingil määral meeldib mulle ka füüsiline trenn, kuigi seda ma eriti ei viitsi teha.

Kas sa tegelikult oled ka valmis superstaariks saama? Aga vasta ausalt!

Usun, et olen valmis saama lauljaks.

Juhul kui Sa ei võida saadet, kas tegeled muusikaga edasi?

Loomulikult oleks mu soov selline, kuid iialgi ei saa milleski kindel olla, terve tegevustik on siin elus kõikuv ja eks ainult aeg näitab mis peale saadet juhtub.

Tahaksid Sa ka tulevikus näitlemisega tegeleda?

Näitlemine on mulle alati meeldinud, kas aga nii palju,et ma ise tahaksin sellega tegeleda.. Võimalik, et midagi oleks ju huvitav proovida.

Kas tahaksid ka oma muusikat mujal Euroopas promoda?

Loomulikult tahaksin, kui selline võimalus kerkiks esile

Kes on sinu arust Su kõige suurem konkurent saates?

Mõlemad kaks finalisti on parajad pähklid. Tegemist on kahe väga erineva artistiga, kes lähenevad muusikale erinevate külgede alt, kuid see ongi see mida me vajame, et rikastada muusikat

Kes on su hetke lemmiklaulja?

Kõige lemmikum laulja, kes suudab mind ka läbi ekraani liigutada on Beyonce

Mis on su hetke lemmiklaul?

Burberry acoustic- Back to Back- Wolf Gang

Mis on su lemmik värv?

Ei ole

Mis on Su lemmiksöök?

Kindlasti pasta

Mis on Su lemmiklill?

Ei ole

Kas Sulle meeldivad rohkem koerad või rotid?

Koerad

Kas jalgpall on parem kui seks?

Aaahjaa see on see Sal-Salleri lugu

Liis, oled parim superstaarikandidaat ja kindlasti kõige soulilikum/r'n'b-likum.
Olles ise väga suur vanakooli souli/disko ja r'n'b fänn, siis küsiks, et kas sul on veel lemmikuid souli-naiste seas peale Whitney Houstoni ja Beyoncé Knowlesi (olen ise mõlema fänn)? Omalt poolt soovitaksin sulle eeskujudena veel Teena Marie'd, Stephanie Mills'i ja Melba Moore'i...

Suur Suur aitäh Sulle nende ilusate sõnade eest. Loomulikult on ka teisi artiste ja gruppe nagu: Chaka Khan, The Emotions, Shirley Bassey, Alicia Myers, Etta James

Oled tõesti väga hea laulja. Minu suur soov oleks kuulata sinu esituses lugu ,,EVERYBODY HURTS,, The Corrsi unplugged versioonis,sa oled minu arust ainuke laulja Eestis, kes sellega hakkama saaks ja siis oleks pool Eestit selja peal. Edu sulle!

Aitäh soovituse eest ja ma kohe hakkan seda versiooni siin arvutis ka kuulama. Aitäh Aitäh Aitäh !:)

Sa oled vapustavalt hea laulja :) Käisin ka pühapäeval saadet vaatamas :) Eriti meeldis su esimene laul. Kui vanalt hakkasid laulma? Kas oled käinud muusikakoolis/kooris vms?
Miks sa pühapäeval, kui Teele lahkus, autogramme ei jaganud?

Aitäh !! Mind pandi esimeses klassis koori laulma, mis jäi aga pooleli kuna me pidime kolima välismaale, seega sai sealses kooris käidud alla aasta. Muidu olen ka Norras kooris käinud. Lahkusin stuudiost sellepärast,et vajasin veidike aega mõtlemiseks selle üle mis oli just juhtunud.. See kõik oli nii ootamatu ja kiire.

Mulle kohutavalt meeldib Sinu riietumisstiil. Olen aru saanud, et armastad kaltsukates käia. Aga kus poodides sa shoppamas käid tavaliselt? Kui tihti shoppamas käid? Kas Superstaari-saate ajal oled ka saanud shoppamas käia?

Saate ajal ei ole ma jaksanud poodides käia, üleüldse käin poodides siis kui mul midagi täpset vaja on, muidu eriti ei ole viitsimist. Tavaliselt üritan ma igast poest kas või korraks läbi käia, iialgi ei või teada kust võib midagi leida.

Kes on sulle inspiratsiooniks sinu välimuse ja riietumisstiili suhtes?

Kindlaid isikuid ei ole, kuna inspiratsiooni leiab igalt poolt. Usun, et inspiratsiooni saada läheb vaja rohkem kui ühte kindlat isikut.

Miks sa nii õrnakest mängid?

Elu on liiga lühike,et olla keegi kes sa tegelikult ei ole- usun, et olen igas situatsioonis jäänud iseendaks, ja leian, et on parem olla vihatud selle eest, kes sa oled, kui selle eest kes sa tegelikult ei ole.. see kuidas teised mind aga läbi ekraani tajuvad, sinna ei saa mina enam midagi parata.

Oled üks mu lemmikutest juba teatrivoorust saadik. Tahtsin lihtsalt küsida, et millal sa end õnnelikult tunned ja mis on õnn?

Aitäh Sulle! Tunnen end õnnelikuna, kui olen tasakaalus ja minu elus ei leidu segadust, mis suudaks mind mõjutada. Õnn on arvatavasti iga inimese jaoks erineva tähendusega seega on raske defineerida sõna õnn. Siiski arvan, et me kõik oleme tunnetanud tunnet õnn ja me kõik mingil määral teame mida see sõna endas tähendab.

Tere Liis! Olen nii vana inimene, kes esitas küsimuse Sinu isale 1990. aastatel Sporditähes (kui Sina olevat olnud 3aastane)... Kas mäletad, kes kohtusid pallimurul, kui Sind esimest korda jalkat viidi vaatama? Või mis matš on esimene mälestus elust?
PALJU EDU, oled mu kindel lemmik selles saates!

Oi, suur aitäh Sulle ! Kahjuks ei tule mulle hetkel küll mingit kindlat mängu meelde, ainuke mäng mida ma mäletan nii pool uduselt on Küprosel peetud sõpruskohtumine, Flora vs ...

Mul on sulle lihtne küsimus ja ma tean, et see on vb titelik, aga kas sul on häälemurre olnud ? Ja kas sa hakkad tulevus kontserde andma ?

Häälemurre on vist siiski selline nähtus mis väljendub peamiselt vaid poistel.. Kuid kontserte tahaksin ma ikka anda.

Liis, kas sa mäletad kahte tüdrukut (üks blondide juustega ja teine tumedate juustega)? :D
Kui sa võidad, selle saate, mida sa selle võidurahaga peale hakkad?

Eks neid tumeda- ja heledapäiseid tüdrukuid ikka ole palju olnud.. ei oska öelda kas ma just teid mäletan.:) Pole mõelnud nii kaugele ette, üritan püsida siinses momendis ning võtta kõike samm-sammult.

Mitmendas klassis õpid? Mis on saanud koolist superstaari saate ajal? Kas on oht, et pead pika puudumise tõttu klassi kordama jääma? Kas saate korraldajad olid abiks koolist vabaks küsimisel?

Õpin 11.klass. Koolist on saanud nii palju,et lõppkokkuvõttes saab kõik tehtud. Õpetajad on väga arusaajad ning mul on nende vastutulelikkusega vedanud.

Sünniaasta järgi peaksid see aasta lõpetama, kuid kuuldavasti sa seda ei tee. Miks küll?

Lapsed kes on sündinud aasta lõpus,nende vanemate ees seisab ees valik kas panna oma laps kooli varem või hiljem, minu vanemad otsustasid mind hiljem kooli panna.

Jäädki istuma ?

Ega asi nii hull ka pole.

Kui tuleb see voor, kus pead valima ühe Eesti laulja, kellega koos duetti esitada, siis kellele langeks su valik?

Oliver Kuusik.

Ilusa mehega kinno?:)

Tundmatuga.. noo ei tea.

Kuna oled jalgpalliga seotud, siis kas omad mingit lemmikklubi või mängijat, keda jälgid?

Kunagi vist isegi oli.. nüüd aga puudub

Milline oli su lemmik Eesti laulul ja eurovisioonil olnud laul?

„ I Wanna Meet Bob Dylan“ -Outloudz

Tere Liis, kuidas sul läheb? :)

Hetkel läheb uniselt ja peaks minema süüa ostma.

Sa oled väga tugevate vokaalsete oskustega, ilus ja müstiline. Mulle tundub, et sellele lisaks oled sa ka intelligentne tüdruk.

Aso, ei oskagi midagi siia vastata..

Miks sa lauldes oma häält nõndavõrd häirivalt moonutama pead? Selle all pean ma silmas seda Esmee Denters'i või Beyonce imiteerimist - jätab mulje nagu oleksid pärit kuskilt Chicago karmimast äärelinnast. Ehk on see emotsiooni küsimus, kui tegemist on äkilisema lauluga siis on veidike raske laulda vaoshoitult ja tasakesi.

Ei oskagi sellele küsimusele mingit head vastust anda, see on vist lihtsalt see kuidas ma laulan, mõndade iskikute jaoks siis moonutatult mõndade arvates vahest mitte.

Mu lemmik esitus siiamaani on sinu Indigolaste interpretatsioon, kuigi tõsi, ka siis moonutasid sa enda häält. Ole sina ise!

Tore kuulda, et sulle mu Indigolaste lugu „Vanaisa kiri“ meeldis, see teeb mu tuju ainult rõõmsaks.Hmm.ma usun, et mul paraku ongi lihstalt selline hääl..

Kuidas käib riiete valimine esinemisteks? Kas käite igal nädalal koos stilistiga shoppamas ja sobivaid riideid otsimas?

Tõepoolest käime me iga nädal koos Karoliniga endale riideid valimas.

Kas saad saate ajal piisavalt puhata/magada?

Alati võiks rohkem.

Palun defineeri ,mis tähendab kakafoonia ja , kus seda hetkel kõige sagedamini esineb.

Minu arust ei ole olemas sellist sõna nagu kakafoonia, küll aga kakofoonia, kui ma ei eksi..

Oled äärmiselt andekas ja huvitav laulja. Küsimus järgnev: kas inimeste kriitika sinu aadressil tekitab sulle kuidagi lisapingeid? Kas on raskem saadeteks valmistuda või sa ei pööra sellele tähelepanu? Teiseks kas sa laulad endiselt ka WAF-is või ei ole selleks enam aega? Igal juhul edu sulle ja loodetavasti laulad ka finaalis!

Inimeste kriitika mõjutas mind saate alguses poole rohkem kui praegu. Hetkel olen aru saanud, et kõigile kuulajatele ei saagi meeldida ning see on paratamatus millega lihtsalt peab leppima,et inimestel on erinevad maitsed ja arusaamad. Selle eest olen ma aga väga tänulik oma toetajate üle, kes suudavad mu tuju heaks teha ning mulle motivatsiooni anda edaspidiseks. Nüüdseks on veidike lihtsam saadeteks valmistuda, sest sealsel laval on nii mitu korda juba käidud.& Hetkel ei käi ma Wafis.

Tänud sulle Maarja loo esitamise eest, see oli vapustav!!! Oled kahtlemata saates musikaalseim, seega loodan sind finaalis võitmas näha! Kas oled mõelnud, milline oleks muusikastiil, mida tahaksid tegema hakata? Kas oled endale üldse stiililisi piiranguid seadnud, või otsustad ainult selle põhjal kas laul meeldib või mitte?

Suur aitäh Sulle !! Üldiselt valin laule oma intuitsiooni põhjal. Stiililisi piiranguid ma küll ei ole endale seadnud ning kui ma tahaks muusikat teha siis otsustaksin ma arvatavasti souli/rnb/rock kasuks. Samas iialgi ei saa kindel olla, äkki hakkab mulle ka midagi muud meeldima.

Mis laulud Sa võtad järgmiseks nädalaks ?

Adele- Someone Like You & G.F.Händel- Hallelujah

Kuidas suhtud indie muusikasse?

Suhtun väga positiivselt.

Kas Sa toitud tervislikult?

Enda arust küll mitte

Kui tihti Sa sööd magusat ja rämpstoitu?

Magusat söön ma iga päev, rämpstoitu mitte nii tihti

Kas Sa vaatad, mida suhu paned või mitte?

Olen harjunud sööma seda mida ma tahan

Sa näed suurepärane välja! Kui see ei ole saladus, siis oleks huvitav teada, kui pikk sa oled ja kui palju kaalud?

1.73m ja kaalun vist 56kg

Äkki ikka hakkad jalgpalluriks?

That ship has sailed..

Kas pead raha oluliseks?

Raha on tegelikult algeline materjal, mis on saanud oma väärtuse tänu selle kasutusele võtjatele. Loomulikult mängib raha suurt rolli tänapäeva elus, see paber hoiab endas tervet võimu, et inimesed saaksid endale elu luua siin maa peal.

Millised mehed sulle meeldivad?

Ei ole kindlat tüüpi

LIIS sa oled väga tubli!!! Küsida tahaksin: KAS mõned fännid tüütavad sind ära ka? KAS SULLE meeldib autogramme jagada.

Loomulikult ei tüüta fännid mind ära just vastupidi nad annavad mulle motivatsiooni juurde!

Küsiks ka seda, et kui tuttav oled sa kantri muusikaga ning kas sa oled tutvunud ka Patsy Cline'i loominguga. Minu arvates võiksid sa mõne tema loo valida kantri voorus.

Kantri muusikaga ei ole ma paraku peaaegu üldse kursis, eks ma pean Patsyt kuulama ja siis saab vaadata.

Kas sa tead, et sul on nimekaim?

Olen kuskilt kuulnud jah

Mis eurovisiooni laul oli Su lemmik (v.a Eesti) ?

I wanna meet Bob Dylan

Lühike küsimus, mis tähtkujust sa oled?

Kaalud

Kui Su elu oleks laul, siis mis laul see oleks?

Hmm.. ei teagi..

Millised on Su lemmiklilled?

Äsja korjatud lilled