Kas see, et sa välja kukkusid ja sind teises ringis uuesti sisse hääletati paneb sind ennast rohkem tõestama ja tasemel olema? Kes sinu arvates võiks Superstaari võita?

Mind pani tööle juba esimene eelvooru saade, kus ma kahjuks sellel korral edasi ei saanud.

Võtan saadet väga tõsiselt ja püüan endast igal korral maksimumi anda. Minu meelest on kõik 9 finalisti superstaarid, kellel kõigil omad vead ja head.

Tere! Kuidas sa nii hästi laulda oskad?
Ma ei oska öelda, kuidas ma nii hästi või halvasti laulan. Usun, et asi tuleb praktikaga ja eks vana-jumal on ka midagi kaasa andnud.

Kas kogu saade on olnud väga raske?
Saade ei ole raske, naudin seda väga sest saan tegeleda muusikaga millega olen tahtnud end ümbritseda kogu elu. Loomulikult on väsitav, kuid see on ka suur kogemus.

Kas su pereliikmed oskavad ka sama hästi laulda?
Minu pereliikmed laulavad täitsa rahuldavalt, kuid keegi peale minu süvitsi laulmisega ei tegele.

Luisa, ma olen Sulle seda ka mujal öelnud — Sa oled lihtsalt SUPER! Minu hääled igas saates lähevad truult Sulle ja ainult Sulle. Aga kuidas Sa ise end seal saates tunned — kas sulandud ilusti teiste võistlejatega või pigem tunned, et oled neist mingis mõttes erinev? Edu nii saates kui edaspidises elus!
Oleme kõik väga erinevad ja erinäolised. Saame saates väga hästi läbi oleme sõbrad. Usun, et oleme kõik kokku veidi sulandunud omal erilisel moel ning iga pühapäevane lahkumine on kurb. Aitäh soovide eest!

Mida pead laulmisel enda tugevamateks külgedeks ja mida nõrgimateks? Kas on ka mingi kindel stiil, mida sulle teistest rohkem laulda meeldib?
Ma ei tea, mis on minu kõige tugevam külg. Küll tean, et mulle meeldib muusikaga tegeleda ja loodan, et suudan sellega mõnedki kuulama panna.

Kindlat stiili ei ole, mida ka kindlasti ei laulaks või laulaks. Mulle meeldib eksperimenteerida, võtan igat pakkumist kui väljakutset.

Kas on laulu,mida Sa eales ei laulaks? Mis laul see oleks?
Sellist laulu ei ole olemas, sest igat laulu on võimalik aranžeerida.

Luisa, oled juba aastaid tagasi meelde jäänud, hoia lippu kõrgel. Arvamusi on alati igaühe kohta seinast seina. Aga ära lase ennast häirida. Naerata alati, ka siis kui matslikud kadedusejuurikad halba pritsivad! Laulad armsalt ja tasemel. Vaid Sinule annan hääli, usun Sinusse!
Aitäh ilusate sõnade eest! Pean end üsna tugeva selgrooga inimeseks ja end õelusest häirida ei lase.

Kas see on sind kuidagi mõjutanud, et said alles lohutusvoorus edasi? Mis tunne on pingeliselt iga pühapäev seist laval ja laulda? Ma arvan ja väga loodan, et sa võidad selle saate ja sinust saab meeldejääävaim SUPERSTAAR!
Ma ei tunne, et lohutusvoor oleks midagi mõjutanud, sest andsin endast seal parima ja teen seda ka iga pühapäev.

Mis hobid ja karjäärplaanid sul veel peale laulmise on?
Minu hobid on filmindus ja teater. Eks ma plaaningi sinna kalduda muusika kõrvalt.

Kes Eesti lauljatest on sulle eeskujuks?
Mul ei ole eeskujusid, kuid mulle meeldivad Sofia Rubina, Marju Kuut, Tanel Padar — nad on andekad.

Kas sa kavatsed koorijuhtimisega ka veel tegeleda?
Kindlasti kavatsen ma kunagi veel koori ees käsi tõsta, kuid seda siis, kui selleks võimalus tekib ja aega leian.

Luisa, sa oled väga ilus ja imelise häälega! Mulle isiklikult meeldis kõige rohkem filmivooru “A son of the preacherman”.
Tahaksin sinu käest küsida, et kuidas tuli sul idee minna filmi õppima ning kas olid sellega ka enne tegelenud? Kui peaksid saatest välja kukkuma, kas siis jätkad laulmist (esinemise mõttes)? Ma kuulasin su orkuti profiilis laule, mida olid laulnud, ja sellised võiks minu meelest täiesti läbi lüüa.

Kas sul on saate pärast positiivset või negatiivset tähelepanu ka tulnud — inimesed tänaval kiidavad või mõni armunud televaataja saadab lilli?
Filmi läksin õppima, sest see huvitas mind. Spetsialiseerun järgmisel aastal filmi helirežiile seega siiski heli- ja muusika valdkond. Muusika ning laulmisega tegelen ikka edasi isegi siis, kui saadet ei võida. Tähelepanuga on ka kõik korras — halvad kogemused puuduvad ja keegi kiusamas pole käinud.

Kas sa oled uhke inimene selles mõttes, et sa oma fännikirjadele ei vasta…
Ma arvan, et ma pole uhke ja siiani olen neile paarile kirjale ikka vastu kirjutanud.

Kas Sa oled rahul siia saatesse tulemast?? Ja et Sa teaks — oled mu lemmik!! Kas sinu arvates oskab Rivo laulda??
Olen väga rahul, et saatest osa võtan — see on suur kogemus ja annab meile palju uusi võimalusi.
Rivo ei ole just kõige parem laulja, kuid ta on ambitsioonikas ja lööb kindlasti läbi.

Tere Luisa! Oled selle saate kõige stiilsem ja kenam osavõtja. Millise laulja või bändi kontsert on sulle kõige enam meeldinud? Kui pikka kasvu sa oled?
Viimati meeldis mulle Stingi kontsert Tallinnas ja kui Tina Turner Eestis käis, jäin ka rahule.
Kasvuga on nõnda, et olen lühike, kuid siiski üle meetri pikk.

Miks sa üldse tahtsid pürgida Eesti superstaariks? Kas tähelepanu ja kuulsuse tõttu, sest niisama karaoket saab ju peol ning sõpradega olles teha.
Võtsin osa, sest olen alati tahtnud lauljaks saada — see on hea võimalus seda proovida ja endale alus luua. Karaokega pole ma kunagi teglenud.

Kas pead võimalikuks oma esinemist kunagi Eurovisioonil? Keda oma konkurentidest pead kõige ohtlikumaks/potensiaalseks võitjaks?
Eurovisooni pole ma küll juba kaks aastat jälginud, kuid kui oleks hea laul ja ma suudaks seda maksimumil esitada, siis miks mitte Eestile üks hea koht tuua!

Kas sinu enda arvates oli sinu viimane esitus pisut igav? Keda pead oma suurimaks konkurendiks? Kes on sinu stiili-iidol? Kui vana oled?
Olen oma esinemistega rahule jäänud — alati ei pea laval hüppama ja karjuma, vaid mõnikord on tähtsam hingestatus ja sõnum.

Oleme näinud Sinu väga head lauluoskust, aga kui ma nüüd ei eksi, siis tantsulist poolt veel mitte. Kuidas hindad enda tantsuoskusi? Kas oled kunagi tantsimist õppinud?
Olen tegelenud tantsimisega 8 aastat (võistlustants) ja olen veel käinud moderntantsus. Usun, et rütmitaju ja tantsuoskus on minus olemas.

Minu küsimus oleks, et kui raske on olla peaaegu Eesti superstaar? Igal juhul hoian ma sulle pöialt ja loodan, et võidad!
See pole mingi raskus! Tähtis on, et inimestele minu muusika ja laulmine meeldiks.

Luisa, meenutad mulle Liisi Koiksoni. Arvan, et isegi kui sa superstaari konkurssi ei võida, oleks tore kuulda teid kahekesi duetti laulmas. Mis sa arvad, kas see oleks võimalik?
Kõik on võimalik, kuid usun, et oleme siiski erinevad inimesed.

Sinust räägitakse seoses selle saatega palju enam kui teistest. Miks? Millega oled teeninud sellise erilise tähelepanu?
Arvan, et kõigist on räägitud võrdselt, seda lihtsalt erinevates väljaannetes ja kanalites.

Kuidas suhtuksid sinu sõbrad sinusse, kui sa saaksid superstaariks?
Mul on väga toredad sõbrad ja nad kõik hoiavad mulle pöialt.

Jäin küsimusega natuke hiljaks, ent uuriks siiski: käisin nädalavahetusel geiklubis ja Superstaaridest rääkides tundus, et Sina oled Eesti geide (ja ennekõike lesbide) absoluutne lemmik. Kas see hirmu ei tekita?
Olen tolerantne inimene — kõik on võrdsed ja tore, kui mul on toetajaid.

Mis suhe on sul bändiga Cardigans?
Cardigans on hea bänd!