“Kultuurikatla hoov nimega Pada võlus meid oma hea feelinguga ning koht annab võimaluse kontserdi nautimiseks nii päikesepaiste kui ka vihmasajuga,” kiidab kontserdipaika bändi basskitarrist ja mänedžer Danel Pandre ning lisab, et bänd tähistab PADAs uue singli „Tormid ja tõusuveed“ ilmumist The Sun’i suve alguses välja tulnud albumilt „Ma näen sind“.

Kõnealuse singli sõnasepp Martin "Kid" Saaremägi kinnitab, et kirjutas demosid kuulates kolme loo jagu teksti valmis kõigest 15 minutiga. "Kui olin tekstid teele pannud, ei suutnud samas klappe ikka peast võtta – selles loos on see miski, mis köidab. Siin on haarav salmiosa ning igatsev refrään, justnagu elus endas, kus on tõusud ja mõõnad käsikäes,” räägin Saaremägi.

“Bändi suvi on olnud erakordselt toimekas. Siia on mahtunud uue materjali albumiks vormistamine, kümned esinemised ning telesaate võtted. Otsustasime suvehooajale panna väärika punkti Kultuurikatla hoovis aset leidva akustilise kontserdiga, kus kuuleb nii värsket loomingut kui ka uuesti meelde tuletatud aastatetaguseid palu,” kommenteerib toimuma hakkavat bändi solist Tanel Padar.

Uksed avatakse 19:00, kontserdi algus 20:00. Piletid Piletilevi müügipunktidest.

Bändi uus singel „Tormid ja tõusuveed“ ilmub koos videoga juba sel kolmapäeval.