"Tema jäljendamine on nii vokaalselt kui visuaalselt suhteliselt keeruline," tunnistas Ott Lepland. "Mida tavalisem on artist, seda keerulisem on teda parodeerida või jäljendada. Sarah Brightmaniga seda muret ei olnud - ta on kindlasti väga eripärane," sõnas laulja.

Ott Lepland kommenteeris, et selles etteastes võimendas ta Brightmani maneere ehk natuke rohkem kui ta ise seda muidu teeb. "Otsustasin, et kui kleit juba selga läheb, siis peab ka väike vimka numbris olema. Tema häält ma üritasin siiski võimalikult täpselt markeerida," ütles Ott Lepland.

Sarah Brightmaniks saamine polud väga kerge töö. "Pidin ikka korduvalt ja korduvalt tema esinemisvideosid vaatama, et õppida ära temale omaseid lavamaneere. Kuna tema lavaline olek on väga omanäoline, siis oli tema artistlikusele ka natuke kergem läheneda," lisas Lepland.

2. novembril Saku Suurhalli laval esinev Sarah Brightman on teinud peadpööritava karjääri olles enimmüüdud sopran maailmas. Brightman on 180 kuld- ja plaatinaalbumi omanik enam kui 40 riigis. Ta on ainuke artist ajaloos, kes on olnud mainekaima Billboardi edetabeli tipus nii klassikalise kui tantsumuusika vallas. Haruldane hääl on esinenud nii Pekingi kui Barcelona olümpiamängude suurtseremooniatel.

Meenuta Oti esinemist näosaates: