Nägime, Ott, et su esinemisel oli eile väga vähe inimesi... "Kas te ilma ka nägite? Maa ja taevas oli üks. Me olime väga tänulikud kõigile neile, kes sellest hoolimata kohal olid ja kontserdi vapralt lõpuni kuulasid."

"Tegelikult oli see väga mõnus esinemine. Seal oli tore aura, vaikne, vihm ladistas, intiimne. Mina andsin endast ikkagi kõik - esineja peab ikka üht moodi esinema - kuulaku siis vaid mõnikümmend inimest või 20 miljonit," ei tee mees järeleandmisi kunagi.

"Kahju, et teie fotograafi eelmine nädal Kärdlas ei olnud, kui me laululava avasime. Siis oli kohal 3000 inimest, mida on Kärdla kohta ikka metsikult palju," on ta kindel, et ilma taha jäi eilne publikuhuvi ja fännidest ta kodulinnas ilma jäänud pole.

Kui uurime, kas varemgi nii kasina publikuga üritusi, välja arvatud erapeod, ette on tulnud, ei suuda ta ühtki hoobilt meenutada.

Kui publikul on valik halva ilma korral mitte minna, siis esinejana sõnab Lepland, et kontserdit ära jätta tema ei saa, kui ka pussnuge sajab: "Korraldaja saab kontserdi ära jätta, kui esineja on kutsutud, siis peab ta ka esinema, mis ilm ka poleks."

Muide, sel sekundil, kui Oti kontsert lõppes, läks taevas heledamaks ja ka vihmasadu lakkas - Ott laulis päikse välja!