Esitusele tulevad "Kuula", "Torm", "Kus kulgeb kuu", "Süte peal sulanud jää" ja paljud teised pühademeeleollu sobivad imeilusad lood. Kuulda saab lugusid nii üksikesituses kui duettidena, nii värskete seadetega kui sissetöötatud ja kuulajate südametesse jõundud versioonidena.

"Otiga oleme ka varem lava jaganud, aga ühine pikk kontserttuur on esmakordne. Olen põnevil ja elevil eesseisvate kontserdite puhul just muusikalises mõttes. Meie looming on paljuski ka sarnane ja juba on tekkinud palju ideid, kuidas minu ja Oti muusikat omavahel üheks kauniks tervikuks põimida," sõnas Eda-Ines, kelle jaoks on jõulutuur esmakordne.
"Tunnen, et just sel aastal on aeg küps, et esmakordselt ette võtta niivõrd pikk detsembrikuine kontserttuur."

Kontserdid leiavad tee nii kirikutesse, kontserdisaalidesse kui ka äsja avatud hubasesse Siidrifarmi.

"Ma usun, et õhustik saab olema vahetu ja emotsionaalne, meid saadavad suurepärased muusikud ja nii mõnegi loo puhul üllatame eriliste seadetega, mis on loodud vaid selleks kontserttuuriks, nii et eesolev kohtumine saab olema kindlasti soe ja erakordne nii meie kui meie kuulajate jaoks," lubas Ines.

"Ines on suurepärane laulja ja andekas laulude kirjutaja. Väga vähestel artistidel on omadus laule ise kirjutada ja selletõttu hindan ma Inest eriliselt. Inimesena on tema näol tegemist ääretult sooja ja positiivse persooniga, kellega on alati väga hea koostööd teha," sõnas Ott. "Ootan eelseisvat kontsertturneed väga."

Lauljaid saadab ansambel koosseisus Kaspar Kalluste, Siim Mäesalu, Viljar Norman ja Martin Jürman.

Kontserdid toimuvad:
E 04.12 Tallinna Kaarli kirik kell 19
L 09.12 Kuressaare kirik kell 19
P 10.12 Haapsalu Kultuurikeskus kell 17
T 12.12 Paide kirik kell 19
K 13.12 Siidrifarm, Virla (Harjumaa) kell 20
L 16.12 Rakvere Kolmainu kirik kell 17
E 18.12 Tartu Peetri Kirik kell 19
K 20.12 Tallinna Kaarli kirik kell 19
N 21.12 Rapla kirik kell 19
R 22.12 Mooste Folgikoda, Põlvamaa kell 19
L 23.12 Viljandi Pauluse kirik kell 17

Piiratud arv pileteid müügil Piletilevis!