"Mulle tundub, et kodust ei räägita tänapäeval piisavalt," ütleb Ott Lepland oma uue singli tutvustuseks. Laulja Ott Leplandi uus singel kannab lühikest ja südamlikku pealkirja "Kodu". "Lugu räägib inimesele kõige tähtsamast, mida igapäevaselt ehk ei osata piisavalt hinnata ja väärtustada," räägib Lepland, kes ühtlasi on ka laulu autor. "Kodu on see koht, kust me kõik ühel hetkel liigume ning sinna tagasi jõudes on tunne alati vägagi eriline. Just see tagasijõudmise tunne mind seda laulu kirjutama ajendas, sest meil kõigil on alati koduga seotud väga "oma" tunded ja mälestused."

"Kodu" on esimene singel Oti peatselt ilmuvalt albumilt ning annab kuulajale esimese võimaluse saada aimu, milline album olema saab. "Esimene singel annab tegelikult päris hästi edasi, milline on mu uue plaadi üldine toon," räägib Lepland, kes kirjutanud esmakordselt oma plaadil kõik lood ise. "On tõsi, et uus plaat on tuntavalt mõtlikum ja sügavam, kui seda on olnud eelmised ja ma ise olen tulemusega väga rahul!"

Uue plaadi materjali on võimalus kõikidel huvilistel kuulata juba 14. novembril Vene Kultuurikeskuses, kus toimub kontsert sarjast ETV Live. Kontserdil tulevad esitlusele lood nii uuelt albumilt kui ka paremik juba ilmunud plaatidelt. Lisaks on oodata ka üllatuskülalisi ning Oti lugusid täiesti harjumatus kuues.

Publik loosis kontserdile välja 3 x 2 piletit. 

Piletiloosi võitjad on Helen Kereme, Susan Suurkask ja Sergei Plotnikov. Palju õnne! Võitjatega võetakse ühendust.

Kuula Ott Leplandi uut singlit "Kodu":