Ott Leplandi teisel albumil „Laulan ma sind“ on üksteist lugu, millest viie meloodia autor on laulja ise. Ülejäänud palad on bändiliikmete Kaspar Kalluste ja Tarvi Kulli ning muusikutest sõprade Laur Joametsa, Taavi Paometsa ning Janno Reimi looming. Sõnade autoriteks on lisaks Otile ka Aapo Ilves ja Maian Kärmas.

Leplandi enda sõnul on uus album esimesest oluliselt raadiosõbralikum. „Minu arvates sobivad kõik sellel leiduvad lood raadiotes mängimiseks. Kuulajad saavad nüüd ka minust kui laulukirjutajast rohkem teada ja hinnanguid anda– kui esimesel plaadil oli minu loomingut kaks lugu, siis nüüd lausa viis,“ rääkis ta.

Lepland lisas, et albumile kirjutati muusikat pikka aega ning alates augustist on stuudios salvestatud. „Plaat on stiililiselt erinev ja eksperimentaalne. Sellel leidub rahulikke mõtlikke ballaade, kiireid indie-muusika sugemetega lugusid ning brit-popi, mõnes loos on ka bluesi elemente,“ ütles Lepland.

Kauamängiva „Laulan ma sind“ produtsent on Danel Pandre.

Esitluskontserdil astub üles ka Lenna Kuurmaa oma bändiga, mis on koosseisus Reigo Ahven, Mihkel Raud, Kiur Aarma ja Tõnis Kivisild. Piletid hinnaga alates 8 € on müügil alates 27. oktoobrist Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kontserdi päeval, 4. novembril Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 21.00