Bändi esimesel kauamängival on 12 lugu, mis on kõik ingliskeelsed. Outloudzi fännid leiavad uuelt plaadilt loomulikult ka ilmunud singlid "It Was You" ja "I Wanna Meet Bob Dylan". Mõlemad lood osalesid ka „International Songwriting Competitioni“ finaalis. "I Wanna Meet Bob Dylan" sai zhürii hindamisel auväärse 3. koha popmuusika kategoorias.

Outloudzi solisti Stig Rästa sõnul on albumi lood valitud väga paljude erinevate seast. „Valida viie aasta jooksul loodud lugudest 12 lugu plaadile, oli ikka väga raske ülesanne. Head materjali oli väga palju,“ kommenteeris Stig.

Album on salvestatud Downtown Stuudiotes. Albumit aitas produtseerida Ago Teppand (Iiris, Amoeba). Selle miksisid Siim Mäesalu ja Janar Paeglis. Plaadi helimasteringi eest hoolitses ameeriklane Brian Lucey.

Outloudzi debüütalbumi esitluskontserdid toimuvad juba järgmisel nädalal Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Albumi ilmumispäeva tähistab Tallinna esitluskontsert, kus soojendusesinejaks on Orelipoiss.

Esitluskontserdid toimuvad:
26. mail Tallinnas, Rock Cafes (kontsert on vanusepiiranguta)
27. mail Pärnus, Club Sugaris
28. mail Tartus, Klubis Illusioon

Koos albumiga avaldatakse ka järjekorras kolmas Outloudzi singel "The Only Sound". Stigi sõnul on kõik laulud inglise keeles seetõttu, et bänd näeb ekspordipotentsiaali. „Seetõttu on loogiline, et me laulame inglise keeles. Loodetavasti meeldib see ka meie kuulajatele,“ lisas ta. „Meil on väga hea meel, et album ilmub ja ootame pikisilmi esitluskontserte, et uut muusikat kuulajateni tuua!“