Esimest korda Viljandis üles astuva Super Hot Cosmos Blues Bandi (SHCBB) juured ulatuvad Tartusse, kus alustati kolmeliikmelises koosseisus 2013. aasta novembris. Bänd sai eestlastele tuntuks üleöö 2014. aastal Eesti Laulu konkursil looga Maybe Maybe. Kui esialgu kuulusid bändi ridadesse Janno Reim, Mati Sütt ja Ilja Sharapova, siis nüüd lisandus nende sekka ka Janno vend, kidrageenius Erki Reim.

Aasta oodatuimaks debüüdiks tituleeritud SHCBB Countdown to Jesus jõudis poelettidele 2014. aasta novembris, täites kriitikute ja kuulajate ootused. Ülieduka lennuga orbiidile lennatud album oli nädalaid tipus nii R2, Apollo kui Laseringi plaadimüügiedetabelites ja kujunes jõuluaja ostetuimaks plaadiks Eestis! R2 Aastahitt 2014 galal sai SHCBB auväärse R2 toimetuse lemmiku tiitli ning Eesti Muusikaauhinnad 2015 galal oldi nominendid tervelt neljas kategoorias: aasta album, aasta ansambel, aasta debüütalbum ning aasta rockalbum. SHCBB-l on kirev, kuid nostalgiline muusikakäsitlus ning muretu popart’lik copy/paste suhtumine, kus klišee kohtub eksperimenteerimisega ja lihtsus on uus originaalsus.

Täna on SHCBB laval Hiiumaal Carribas, järgmise suure ülesastumise teeb SHCBB 28. märtsil Tallinn Music Week’i raames päeval Viru Keskuse Linnalaval ning õhtul Rock Cafe’s.

Kokteilibaar Cheers avab oma uksed 22.00 ning bänd astub lavale nõks pärast südaööd. Facebookis üritusega liitujatele kehtib südaööni sooduspilet 5 €, muidu on pilet 8 €.