Padar ja teda esindava Eesti Artistide Agentuuri esindaja Ülar Palm kinnitasid, et on valmis jätkama Dave Bentoniga koostööd.

Pärnu veefestivali Watergate-Merepäevade peakorraldaja Priit Valkna sõnul on järgmine Padari ja Bentoni ühisesinemine Watergate’il järgmise nädala laupäeval, mis Padar ja Benton tulevad lavale koos Jay Dayga.

Valkna sõnul on vastavale lepingule kirjutatud alla juba 16. aprillil ning see on jõus. Bentoni esindajana kirjutas tollal Watergate’il esinemise lepingule alla Jaak Ahelik. Valkna ütles, et nii Ahelik kui Benton on telefonitsi kinnitanud, et Benton esineb koos Padariga Watergate’il.

“Loomulikult lähen Pärnusse esinema,” ütles Padar. “Meie poolt takistusi pole ja lähen heameelega esinema.”

Padar ütles, et loodab Watergate’il esinedes kompenseerida ka 21. juunil Pärnus tema osaluseta toimunud kontserdi.

Palm ütles, et kaks päeva enne Pärnu Suve raames planeeritud esinemist, kui ta soovis helilooja Ivar Mustalt teada esinemise kellaaega, siis selgus, et Padar ei peagi seal esinema. Palmile oli Must öelnud, et see on Bentoni sooloprojekt.

Soomes 29. juunil toimuma pidanud Padari, Bentoni ning 2XLi kontserdi kohta ütles Palm, et juba enne Bentoni haigestumist oli Bentoni esindaja öelnud esinemisest ära. Nii esinesidki ainult Padar ja 2XL. Seetõttu maksime üsna kopsaka trahvisumma, lisas Palm.