Madison Marsi saab täna nimetada üheks Eesti olulisemaks visiitkaardiks elekroonilise tantsumuusika maailmas. Sel suvel ootavad teda ees esinemised peomekas Ibizal ning mitmel olulisel festivalil Euroopas.

Madison Mars on publiku kuumaks kütnud juba kahel senitoimunud Made In Estonia’l ning mehel jätkub ettevõtmise kohta ainult kiidusõnu. “See on suurepärane, et tuuakse kokku hulk häid Eesti DJ-sid ja produtsente ning väärtustatakse nende tegemisi. Ma ei esine Eestis väga tihti, kuid võin kinnitada, et siinne publik on kindlasti üks parimaid maailmas. Eriti teeb mulle rõõmu, et saan üle pika aja taas esineda kodulinnas,” ütles Pärnust pärit muusik, kes astub lavale reedel.

Laupäevane peaesineja on äsja Kultuurikatlas kaks väljamüüdud soolokontserti andnud eletropopi viljelev NOËP. Edetabelite liider ja armastatud muusik kinnitab üha rohkem kanda ka väljaspool Eesti piire ning valib enda kodumaiseid esinemisi väga hoolikalt. Festivalil Made In Estonial toimuv show jääbki tema ainsaks suviseks esinemiseks Pärnus.
Lisaks astuvad Made In Estonia Summer Music Festivali sise- ja välilavadel üles Dave Storm, Futuristik, Kert Klaus, Kristjan Hirmo, Liisi Voolaid, Möls, Nova, Rami, Whogaux ja Widenski.

Kiirematele on müügil limiteeritud koguses soodushinnaga festivalipassid, mis tagavad sissepääsu mõlemal päeval. Piletid müügil Ticketeris.