Peale Laura ja Villu Veski uue originaalmuusika miksitakse laval ka Laura lugusid, klahvpillidel saadab muusikuid Raun Juurikas.

Laura Põldvere väljendab elevust eelseisva kontserdi osas. "Villu Veskiga koos musitseerimine on ääretult põnev ja paneb mul endal silme ees filmistseenid jooksma. Me rändame maffiahõngulisest Sitsiiliast kargesse Norra mägikülla ja sealt vabrikusuitsusest Londoni äärelinnast Tallinna Vaba Lavale," kirjeldas Põldvere õhinaga. "Mulle eriliselt meeldib see, et me oleme hirmuvabalt mängulised ja iga kord viib muusika uude kohta."

"Disco Tallinn toob lisaks kodumaistele tuntud artistidele lavale ka Grammy-võitja Louie Vega, kes on pika ja ülieduka karjääriga DJ ja produtsent.

Juba kaks aastat on Disco Tallinn andnud Widenski ja Tom Lilienthali juhtimisel Eesti meelelahutusmaastikule veidi teistsuguseid värve ning propageerinud uut ja vana disco't uhkete esinejatega valdavalt teater NO99 kohvikus. Seni on sarja raames Eestis käinud näiteks Joey Negro, Kraak & Smaak, Rasmus Faber, Drop Out Orchestra.

Pidu toimub neljapäeval, 23. veebruaril Vaba Laval, Telliskivi Loomelinnakus, Telliskivi 60a, C1-hoones. Uksed avatakse kell 22.00. Piletid on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades kõikjal üle Eesti.