Kontserdile annab lisaväärtust tuntud Eesti muusikutest koosnev ansambel Staatus – legendaarse Briti rokk-grupi Status Quo tribüütbänd Eestis, mis tegutseb aastast 2016. Bändi repertuaar koosneb 100% Status Quo originaalloomingust läbi aastate.

Koos Kolumbusega astuvad lavale sõbrad Mikk Tammepõld, Villu Viirsalu ja Avo Ulvik

Kolumbus Krisi bassimees Jaanus Raudkats rääkis, et kontserdil esitavad nad bändi loomingut aastaist 1987-2018. "Lisaks tavalisele kontsertprogrammile on kavas mängida mõned väga vanad ja mõned värsked lood. Et varajasem helilooming autentselt kõlaks, oleme lavale kutsunud ka kunagised bändikaaslase klahvpillimängija Avo Ulviku. Tänu talle saame esitada päris vanu hitte nagu "Pimedas öös" ja "Täies hoos", mida Kolumbus pole aastaid mänginud," lisas Jaanus Raudkats.

Kolumbus Krisi esimene kontsert toimus täpselt 31 aastat tagasi 6.aprillil 1987. aastal TPI rockiklubis Roheline Konn ja seda päeva loetakse ka oma sünnipäevaks. Koosseis 1987 aastal: Rein Joasoo (trummid), Aivar Oja (kitarr), Jaanus Raudkats (bass), Avo Ulvik (klahvpillid) ja Urmas Vare (laul).

Selle uue bändi mängijatel oli seljataga juba kümmekond aastat muusikukarjääri erinevates ansamblites ja ka tuuritamine mööda kunagise NSV Liidu avarusi.

6.aprillil avatakse uksed Kochi Aitades kell 21.00

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Kochi Aitades ning rockiklubis Woodstock ja plaadipoes Rockroad.

Kolumbus Krisi Eesti tuur:

06.04.R. KOCHI AIDAD, TALLINN
20.04.R. SUURE VENNA PUBI, VILJANDI
21.04.L. BERLIINI TRAHTER, RAKVERE
26.04.N. CAFE AMIGO, TALLINN
05.05.L. SCOTLAND YARD, TALLINN
11.05.L. PUBI NR17, VÕRU
12.05.R. PÜSSIROHU KÕRTS, TARTU