Kes veel mäletab, siis viimane Tommy kontsert toimus sügisel Telliskivis ning kuna raha huvi oli nii suur, pidi artist lausa kaks kontserti andma. Nüüd kolis Tommy koos meeskonnaga suuremasse saali – kontsert toimub rokiklubis Rock Cafe, kuhu mahub iga superfänn mõnusalt moshima.

22. aprillil toimuv kontsert on ainus täispikk esinemine, mille Tommy lähiajal kodumaal ette võtab ning kuulajateni tuuakse palju lugusid uuelt, veel ilmumata albumilt.

Hiljuti šokeeris Tommy Cash oma uue muusikavideoga taaskord avalikkust, lahates ligi kolmeminutilises klipis sügavsovietlikke stigmasid pornograafiast ja seksist.

Cashi viimane video leidis ka laiemat väliskajastust, mil meediaväljaanded Highsnobiety ja Noisey võrdlevad Eesti räppari loomingut nii Eminemi kui ka Lars von Trieriga.

"Meie muusikatoimetaja ütles, et see on justkui Eminemi hiilgeaeg segatud filmitegija John Watersi ja selle lapsega, kes peitis ennast kooliajal nurka ja kleepis nätse laua alla," kirjutas Highsnobiety Cashi uue video kohta.