Mick Pedaja on Raplast pärit muusik ja helilooja, kes kerkis laiema avalikkuse tähelepanu orbiiti tänavuse muusikakonkursi "Eesti Laul" finaalis oma paeluva sündimotiivi ja unistava sõnumiga pala "Seis" esitusega. Muusikasõpradele varem peamiselt meloodilise post-rocki ansamblist Micucu tuttava Pedaja soololoomingut võib kirjeldada kui elektrooniliste ja akustiliste elementide segu, milles töödeldud väljahelid kohtuvad kosmilise atmosfääriga ning eksperimentaalsed kõlad popitunnetusega.

Muusikakriitikud on tema loomingut võrrelnud näiteks Nick Drake’i, Joni Mitchelli ning Wild Beastsi muusikaga, mehe enda sõnul on see aga inspireeritud eeskätt inimestest tema ümber, loodusest, tunnetest ja olemisest üleüldse. 2014. aastal andis Mick välja oma esimese helikandja, EP "Ärgake", mis sai tänavu järje täispika albumi "Hingake/Breathe" näol.

Mick Pedaja sõnul on tal äärmiselt hea meel José Gonzaleze kontserdi erikülalisena üles astuda: "Olen José'd kuulanud juba ammu ja ta on mind väga palju inspireerinud. Mulle tundub, et aina rohkem hakkavad unistused täituma. Eks näeme, mis tulevik toob. Sel teemal on üks mu sõber öelnud väga hästi: "Saa iseenda suurimaks unistuseks. Seejärel tee see unistus teoks.""

Kontserdi peaesineja, Argentiina päritolu Rootsi indiefolgi trubaduuri José Gonzáleze loomingut on mõjutanud nii klassikaline kitarrimäng, Kuuba nueva trova pärand, hardcore-punk ja postrock kui inimõigused ja moraalidilemmad. Laiema tuntuseni jõudis The Knife loo "Heartbeats“ kaveriga, mis kõlas Sony Bravia kuulsas “värviliste pallidega“ reklaamis.

2017. aasta jaanuaris Rootsist algav José Gonzáleze ja The String Theory Euroopat ning Ameerikat hõlmav kontserttuur on jätkuks nende 2011. aastal toimunud ülimenukale Euroopa turneele.