Suvepealinn on tuntud mitmesuguste erinevate meelelahutusürituste rohkuse poolest, ent suvised rocki- ja bluesikontserte on seni nappinud. Sel suvel saavad piisavalt muusikaelamusi aga ka nõudlikumad rocki -, bluesi- ja rock`n`rolli gurmaanid: Pärnu Rockiklubi poolt Kadunud Lootuse Kõrtsi suveõuel korraldatavate ürituste käigus näeb valikut punk — ja alternatiivrockist industriaalmetali ning algupärase rock `n`rollini, teatavad korraldajad.

Kontserdid jagunevad rajumat rocki pakkuvaks üritustesarjaks Rock Tsükkel, neli päeva vältavateks rock`n`rollipäevadeks ning kolm päeva kestvateks bluesipäevadeks.

Juba neljapäeval, 5. juulil teeb avalöögi Rock Tsükkel, kui lavale astuvad Pärnu punkbänd IQ Zero ning Villu Tamme ja J.M.K.E. Läbi juuli ja augusti kulgeva tsükli raames jõuavad suvepealinna publiku ette veel ka legendaarne Propeller Peeter Volkonski eestvedamisel, Sõpruse Puiestee, No Big Silence, ZLO, The BLK, The Tuberkuloited ja mitmed teised rohkem ja vähem tuntud ansamblid. Rock Tsükli viimane kontsert toimub 30. augustil, kui esinevad Kurjam ja uuenenud koosseisuga The Tuberkuloited.

Augusti algus on Pärnus rock ´n` rolli päralt. 2. augustil annab neli päeva kestvate Rock `n` rollipäevade avalöögi Tri-Tones. Järgneva kolme päeva jooksul hullutavad publikut Coctail Rockets, Wild Ones, The Redshots, Keksi ning Andrus Kasesalu & Boogie Company.

Vaid napilt nädalapäevad hiljem, 12. augustil, esinevad Bluesipäevade avakontserdil Tanel Padar & Billy Blue. Kolmepäevase bluesipeo käigus pakuvad muusikalisi maiuspalu lisaks ka Riho Sibul, Kolumbus Kris, ning Rääma Blues.

Kui selle suve kaalukamad rockisündmused leiavad aset Tallinna mnt 12 asuva Kadunud Lootuse Kõrtsi suveõuel, siis sügisel kolib Pärnu rockielu siseruumidesse. Kauaoodatud, see “päris” Pärnu Rockiklubi avab oma uksed Mai Keskuses juba septembris, lubavad klubi eestvedajad Ago Truuts ja Aadu S.

Jooksev info leidub kodulehel www.kadunudlootus.ee