«Viimati oleme nii palju pileteid eelmüügi raames realiseerinud kolm aastat tagasi kui Madonna kontserdi pääsmed müüdi ühe päevaga välja. FBI Concert Clubi liikmetel on veel võimalust osta Robbie Williams’i kontserdi pilet enne vabamüügi algust homse hommiku kella 09:00ni.

Soovitan soojalt liikmestaatuse eelise ära kasutada, sest esmaspäeval läheb vabamüük lahti üheaegselt Eestiga ka Lätis, Leedus, Soomes ja Venemaal,» kommenteeris Rebane.

Reedel algas ka enamuse Robbie Williams’i 2013. aasta Euroopa turnee kontsertide piletimüük ning esimeste tundidega müüdi välja staadionite kaupa pileteid ning praeguseks on Robbie lisanud juba seitse suurt lisakontserti Inglismaal ja Taanis.

Piletid Robbie Williamsi showle Tallinna Lauluväljakul tulevad VABAMÜÜKI juba homme, ESMASPÄEVAL kell 10.00 ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti. Piletihind on 69 eurot, millele lisandub Ticketpro käsitlustasu. Korraga saab osta vaid kuni 6 piletit

Briti edukaim sooloartist ning sel aastal võimsa comeback’i teinud Robbie Williams esineb taasiseseisvuspäeval, 20. augustil 2013 Tallinna Lauluväljakul. Show toimub Robbie uue turnee «Take The Crown - Stadium Tour 2013» raames ning on artisti ainsaks kontserdiks kogu regioonis – järgmisel suvel ei esine Robbie Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Tallinna show erikülalisena astub lavale ka Briti popartist Olly Murs.