Registreerimiseks on firmabändidel aega kuni 31. jaanuarini. Võistluse eesmärk on pakkuda esinemisvõimalust firmabändidele ning populariseerida live-muusikat. Eelmise aasta Firmabändi võistlusest võttis osa 35 bändi erinevatest ettevõtetest. Teiste seas olid osalemas ka Elion/EMT, Skype, Nordea, Swedbank, Microsoft, EAS, EBS, ERR, Ericsson ja Eesti Energia bändid.

Eelmisel aastal fänniauhinna võitnud Proeksperdi personalijuht Tiina Saar:" Esimeses järjekorras said meie inimesed võimaluse loovaks eneseväljenduseks. Paljud polnud aastaid pilli harjutanud ja nüüd oli eesmärk, mille nimel kokku tulla ja uinunud oskused taas ellu äratada. Bändi liikmed olid üle ettevõtte, mis tähendas omakorda koostööd ka erinevate inimeste vahel, kes igapäevaselt kokku ei puutu. Väga palju elevust tekitas teadmine ja kogemus midagi täiesti nullist üles ehitada. Nii poolfinaalis kui ka finaalis paistis välja, kuidas seesugused ettevõtmised firmat ühe mütsi alla toovad. Koguni sedavõrd, et pälvisime parima fänniklubi auhinna," arvab ta.

Eelmise aasta võitjabändi Katta Kuulmine solist Carl-Philip Madis ütleb "Firmabändil osalemine andist mulle juurde üüratult palju. Julgust, enesekindlust ja väga positiivse kogemuse. Firmabändilt saadud julgustuse ja tunnustusega otsustasin võtta osa ka saatest Eesti otsib superstaari. Bändile kui tervikule andis see väga hea võimaluse salvestada Stuudios esimene bändi singel. Soovitaksin seda kõikidele firmabändidele kus vähegi pillimängu harrastatakse ja muusika vastu huvi on,".

Osalustasu on kuni 23. detsembrini 100 eurot, seejärel 150 eurot ning alates 23. jaanuarist 200 eurot. Osaleda võivad kõikide organisatsioonidide muusikalised kooslused, kes esitavad elavat muusikat ning kelle kelle bändis mängib vähemalt 2 esindatava ettevõtte töötajat . Kõik registreerunud bändid saavad soodsat prooviaega, IS Music'u kinkekaardi ja Rock Cafe pileteid erinevatele kontserditele. Täpsemat informatsiooni ning detailse reglemendi leiab SIIT

BändCämp on rahvusvaheline meeskond, kelle missiooniks on loomingulisuse arendamine läbi muusika. BändCämp on viimase 3 aasta jooksul korraldanud erinevaid koolitusi, laagreid, kontserte ning aitab ettevõtetel luua oma laule. Firmabänd toimub kolmandat aastat järjest. Sarnane võistlus Firmarock toimib Soomes juba 8 aastat.