"Bon Giovit võib liialdamata pidada maailmaareeni üheks juhtivaks tribuutbändiks, kes võimaldab eri maailmanurga publikul lasta endast läbi kõrgepingest toidetud muusikalise laengu ja fantastilise rock´n´roll draivi. Tema särav show ja armastatuimad hitid ei jäta külmaks ka pühendunumaid fänne ja melomaane," veenavad korraldajad rahvast vaatama tulema.

Juba 15 aastat tegutsev bänd Bon Giovi on loodud Suurbritannias ja kogunud omale hulganisti fänne mitte ainult oma kodumaal, vaid üle terve maailma. Kollektiivi igal liikmel on hulganisti esinemiskogemusi, mis lubab kombineerida kvaliteetse kõla särava rock show'ga.

Tänu vokalisti Andrea Oggiano võrdlematule andele ja karismale, koostöös ülejäänud bändiga, tunneb publik kahtlemata Bon Jovi ameerikalikku muusikalist vaimu, mis ei ole siiamaani originaalis Eestini jõudnud.

Praguseks hetkeks sisaldab bändi set-list endas enam kui 50 lugu Jon Bon Jovi erinevatest perioodidest, nende hulgas "Runaway", "You Give Love a Bad Name", "Bad Medicine", "Keep the Faith", "Living on a Prayer", "Always", "It's My Life" ja paljud teised hitid.

Bon Giovi tuurigraafik on tavaliselt juba mitu kuud ette hõivatud. Nad on üles astunud juba enam kui 20 riigis üle maailma, sealhulgas paljudel rahvusvahelistel suurtel muusikafestivalidel.

Uksed avatakse kell 20, vanusepiirang 18 eluaastat.

Piletid hinnaga alates 19 eurot on müügil Piletilevi müügiesindustes.