"Tänavuse folgi teeb eriliseks see, et peale Vaiko Epliku ja Eliidi on laval bändid, kes on valitud Eesti tippkontserdikorraldajate poolt," ütleb sündmuse peakorraldaja Olari Oja. Peda Folgi bändikonkursi žüriile, kuhu kuulusid Heidy Purga, Peeter Rebane, Riho Rõõmus ja Aarne valmis, esitati ligi 50 demo, mille seast valiti välja 5 bändi, kes züriile kõrva jäid ja seega folgil üles astuvad.

Väljavalitute hulka kuuluvad: Angus, Ziggy Wild, Terry McDonald, Lauri Lugu&Band ning žüriilemmik - Ars Apta. Külalisesinejatena astuvad üles Sunlight Heart ja Slippery Slope, kes oli noortebändi 2012.aasta võitja!

Aastate jooksul on Peda Folgi lavalaudadelt läbi käinud mitmed tuntud bändid ja artistid. Nende seas The Bedwetters, Ska Faktor, Svjata Vatra, Jürgen Rooste & Oimetud Rüütlid, Kannabinõid, Taavi Peterson & Üdi, Jään Tätte, Marko Matvere ja paljud teised.

23.mail avab Von Krahl Peda Folgiks uksed kell 19.00. Piletihind €5 või €4 koos Peda Folgi flaieriga, mida võib leida kindlasti Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonnast ja ülikooli pealt ning vanalinna kohvikutest.
Lisainformatsioon:
www.esindus.ee/pedafolk
www.facebook.com/folkpeda