Labrürindis on inimesed ekselnud nüüdseks juba 3 aastat. Hea uudis on see, et lõpuks viivad Labürindi koridorid ikka millegi uueni. “Siia sattunud jäävad terveks ööks seiklema nii uutel kui vanadel radadel,” kinnitab ürituse üks korraldaja Hugo Mesi. “Hea muusika saatel tupikusse sattumine pole siin kaugeltki miinusmärgiga sündmus.”

“Labürint on minu jaoks üks puhtamaid reivifestivale, mis on suutnud kolm aastat tutvustada sadu erinevaid artiste,” lisab Mesi kompanjon Elvis Laur. “Selliseid suuremaid festivale, kus alati on koht noortele tulijatele, rohkem meelde ei tulegi. Nende jaoks on mõeldud RAW nime kandev lava. Nii mõnestki siin alustanust on praeguseks saanud tõsiselt võetav DJ,” kinnitab ta.

Tänasel üritusel on neli erinevat lava, neist ühel astuvad üles ainult nais-DJ’d. “Üldiselt on Eestis mees- ja nais-DJde tasakaal märksa parem kui mõnelgi teisel maal. Nais-DJ’de lavaga annavad korraldajad oma panuse selle balansi hoidmiseks,” kinnitavad nii Mesi kui Laur.

Lisaks on tänasel peol lavaga ka Sveta Baar ja üritustesari Smoke Break. Uksed avatakse reedel kell 23.59.

Kellele Labürindist väheks jääb, seda ootab laupäeval kell 23 Sveta baaris peosari Mürk. Pühapäeval saab tech-house’i saatel pidutseda aga klubis 9/11.