“Andy C on drum & bass muusikas nagu Robert De Niro filmides. Ta on nii suure kogemuse ja oskustega, et ainuüksi tema sette nähes võid kindel olla, et pettuma ei pea. Ta on mänginud muusikat üle kahe dekaadi ning tema tunnetus vinüülimängijate taga on laitmatu,” räägib Kaarel Sein, üks Grindi asutajatest ja lisab, et Andy C on üks vähestest DJ'dest, kes veel muusikat vinüülidel mängib. “Kui tavapäraselt on DJ’del vinüülimängijaid kaks, siis Andy C žongleerib lugusid kolme, vahel isegi nelja mängijaga. Kui see pole märk kõige bossimast bossist, siis jään vastuse võlgu.”

Grindi esimene pidu Hollywoodis toimus 2011. aastal ja purustas kõikide neljapäevade rekordid alates Hollywoodi algusaegadest. “Alguses ei saanud me päris täpselt aru mis toimub ja millega tegu ning mingeid tulevikuplaane ei olnudki, sest nautisime noorust ja oli tore, et selline võimalus avanes. Järk-järgult kasvasime ise suuremaks ja tahtsime saada järjest paremateks peokorraldajateks ning hakkasime tegema rohkem kaalutletud otsuseid. On väga hea tunne, et see ühekordne projekt on saanud mitme inimese elus oluliseks osaks,” ütleb Sein.

Grindi sündmustel üles astuvate artistide valiku juures on tavaliselt 3-5 inimest, kes pakuvad välja oma esinejate variandid. Seina sõnul usaldatakse nii sisetunnet, erinevate muusikaplatvormide statistikat kui publiku soove. “Tänased artistid sai valitud, kuna need on ühed meie lemmikud muusikud. Sikdope on varem käinud ja jätnud väga sügava emotsiooni. Andy C on lihtsalt legend, keda oleme üritanud juba mitu aastat püüda, aga pole kahjuks erinevatel põhjustel õnnestunud. Hea meel, et trummi ja bassi isa väisab meid sellisel olulisel päeval. Ja loomulikult meie enda residendid ja head sõbrad, kes meiega terve selle tee kaasas on käinud.”

Grindi 9. sünnipäevapidu toimub täna, 14. veebruaril Tallinnas, Kultuurikatlas. Üles astuvad Andy C (Suurbritannia), Sikdope (Poola), MC Tonn Piper (Suurbritannia), Sound in Noise, Paap, QrX, Läti x Parx ja Grindi residendid MHKL & Jozels, Coverk x Byte ning Imaginary Friends. Viimased piletid alates hinnaga 23 € on saadaval Ticketeris. Lisainfo leiab Facebookist.