Palusime Iisraeli imelastel veidi rääkida, kuidas nende viimane aasta on läinud ning mida võib oodata 9/11 sünnipäeval. Vastab Chicola:

Kui tihti teil õnnestub teha selliseid maraton back 2 back sette nagu seekord 9/11s kavas?

Me tegime viimati ühe maraton seti möödunud juulil Budabestis peol, mis toimus laeva peal Danube järvel, see oli imeline. Kuna meil mõlemal on väga tihe graafik, siis oleme väga põnevil iga kord kui tekib võimalus pikemaid maraton sette teha.

Millal te esimest korda koos mängisite?

Esimest korda mängisime koos 7 aastat tagasi Tel Avivis legendaarses klubis „The Cat And Dog Club“, oleme koos mänginud veel ka Kreekas, Tomorrowlandil, Torontos, Londonis.

Mis oli su selle aasta kõige meeldejäävam elamus?

Mulle väga meeldis mu albumi tuur möödunud kevadel ning esinemine Tomorrowlandil, kus meil oli spetsiaalne Lost & Found labeli lava.

Su lemmik lugu aastal 2018?

Selleks on Johannes Brechti remix minu loost „If You Thought He Ever Changed Your Mind“, Lost & Found labeli alt, imeline lugu.

Sa oled koostööd teinud mitmete Iisraeli produtsentidega. Miks tuleb sinu hinnangul just Iisraelist niivõrd palju meloodilist progressive saundi?

Väga hea küsimus. Iisraelis on alati olnud suur rõhk meloodilisel muusikal, juba kunagistest Goa Trance ajastust, võib-olla on need meloodiad meie inimeste sees, ma ei oskagi täpselt öelda. Elu Iisraelis võib olla küllalti stressirohke, sest tööd tehake väga palju. Võib-olla on meloodiate põhjuseks ka geograafiline asupaik, Iisrael on soe maa, siin on pidevalt palav suvi, selline keskkond loob tugevaid emotsioone. Me oleme väga vaimsed inimesed ja see viib meid meloodiateni.

Mida võime oodata teie maraton setilt klubi 9/11 sünnipäeval?

Me oleme ette valmistanud väga palju uut muusikat ning ootame põnevusega, et seda teiega esimest korda jagada.