Neil Tennat ja Chris Lowe ei soostunud suhtlema ajakirjanikega. Fännidel aga õnnestus anda lauljale lilled ja saada mõned autogrammid.

Arvatavasti tegid Neil Tennant ja Chris Lowe väikese linnaekskursiooni ning lendasid ka Copterline’i helikopteriga paar tiiru Tallinna kohal. Eritingimuseks on bändil veel neid sõidutav auto, mis peab kindlasti olema Mercedes SEL 600 limusiin.

Korraldajate sõnul on Neil Tennant veidi haige, kuid kindlasti ei sega see tema esinemist tänasel kontserdil.

Tänane päev algab ettevalmistustega õhtuseks kontserdiks: soundcheck, lõunasöök, puhkus, siis kostüümid selga ja lavale. Pärast kontserti astuvad Neil Tennant ja Chris Lowe arvatavasti ka Club Hollywoodi afterpartylt läbi.

Pet Shop Boysi lava oli eile kell 17.00 seisuga püsti alles raamsõrestik.

Pet Shop Boysi laval on plaanitud hiigelekraan, mille laius on 14 m ja kõrgus 7,5m, mis paikneb täpselt lava keskel. Ekraanile näitavad pilti kaks kõige moodsamat projektorit, kumbki projektor kaalub 125 kg. Selleks, et projektoreid paigaldada, kasutatakse spetsiaalset tõstukit, mille tõste kõrgus ulatub 5,5 meetrini. Projektorid paigutatakse täpselt 4 meetri kõrgusele ja 35m kaugusele lavast. Ekraanidel saab publik näha Pet Shop Boysi personaalse videomiksija Andrew Bramley loomingut, mis hõlmab endas ette arranzheeritud videoimagoid ja live kaamerapilte, seatuna bändi muusikale reaalajas.

Brainstorm annab täna autogramme Kristiine Keskuse fuajees 6. juunil kella 2st päeval.

Lauluväljaku väravad avatakse kõigile huvilistele homme kell 17:00. Kell 20:00 astub lavale BrainStorm ja kell 21:00 algab Pet Shop Boysi kontsert.

Pärast kontserti saavad kõik piletiomanikud tasuta Club Hollywoodis ametlikul afterpartyl edasi pidutseda.

Seoses Pet Shop Boysi Tallinnas viibimisega ja kontserdiga muudetakse täna liikluskorraldust alljärgnevalt:

  • peatumine ja parkimine on keelatud Narva maantee tõusul
  • Pirita teel on kiiruse piiranguks 50 km/h ja parkimine vastavalt liikluskorraldusele
  • parkida saab Mere parklasse, Pirita tee välisäärde, ka Lasnamäele
  • VIP-dele on avatud Oru parkla

    Korraldajad ei soostunud kommenteerima, palju pileteid on müüdud, kuid ütlesid et müük on läinud ootuspäraselt.

    Homme esineb Pet Shop Boys Leedus ja ülehomme Lätis.

    Tänavu toob FBI 2. juulil Eestisse rockilegendi Iron Maideni ning 21. ja 22. juulil Tamula Järvemuusika Festivali koos Filmiklassikapäevaga ja Romantikapäevaga, kus üles astuvad Apocalyptica ja Candy Dulfer. 1. septembril esitab Arvo Pärdi loomingut Kaarli kirikus Björk koos noortekooriga Voices of Europe.