Kell 00.30 astus bänd lavale, kuid juba pärast viit lugu tuiskas garderoobi daam, kes äreval toonil oma valget kasukat nõudis, selle selga tõmbas ning välja lehvides sajatas "Täitsa p****s üritus!"

Ka klubi ukse ees võis vaid kolmveerand tundi pärast kontserdi algust näha seltskondi lahkumas, kes omavahel raha tagasinõudmise üle arutlesid.

Selgus, et neid pahandas halb helikvaliteet, mis nii mõnedki korrad kõrvulukustava mikrofonivilega läbi selgroo käis ja rahva nõutuks ning häirituks muutis.

"Smokiel olid kaasas oma helimehed, kes artistile heli teevad nende tuuridel. Klubi poolelt inimesi sinna juurde ei lastud," kommenteeris kontserdi pressiesindaja Reno Hekkonens täna Publikule juhtunut.

"Kahjuks ei saanud heli paika enne, kui kontsedi lõpupoole, kuigi soundi timmiti eile juba alates kella 12 päeval," kinnitab ta, et kõik oleks pidanud juskui korras olema.

Klubi vabandab ebameeldivuste pärast, kuid sõnab, et nemad rahaliselt vastutada artisti tiimi töö eest ei saa.

ANNA TEADA: Kas käisid eile klubis 777 ja kas Sindki segas halb heli? Või suudad sa sellisest asjast heal kontserdil mööda vaadata?