Paul Smith ja Jason Greenhalgh (ehk Total Science) kohtusid esmakordselt 1987. aastal. Neli aastat hiljem tuli nende Q Projecti aliaselt välja lugu "Champion Sound", mis on nüüdseks saavutanud trummi ja bassi klassikute tiitli. 1997. aastal otsustati asutada uus plaadifirma CIA ning sellega võtta endale ka uus nimi, Total Science.
Järgnes EP ja rida singleid ning ka debüütalbum "Advance" ning nende karjäär üha hoogu juurde.

Total Science´i käekäik on olnud mitmekülgne, nad on loonud erinavat muusikat, alates hausist ning lõpetades down-tempo eksperimentidega. Lisaks muusika tegemisele, käivad nad tuuridel üle maailma. Viimastel aastatel on nende lugudele vokaale laulnud lauljatar Riya, kes ka 8. novembril koos Paul Smithiga Tjuun Inil Tallinnas esineb.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saade, mis on eetris reedeti kella kümnest südaööni. Alates 2003. aastast kostub saatejuhtide Qba, To-Sha ja L. Eazy vedamisel drum'n'bass muusikat Raadio 2s seniajani. Tjuun In´i nimeline pidu on raadiosaatest vanem - esimene pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal üritusi nii välis- kui kohalike esinejatega.

Pilet maksab enne südaööd 6 eurot, hiljem 10.