Bänd tegi kontserdi ära, ettekantud lugude nimekiri oli soliidne, aga vunki jäi puudu. Seda nii heli kui kontserdi fiilingu poolest. Publiku seast kostus kommentaar: „Mul alumine naabripoiss kuulab ka kõvemini muusikat kui täna siin lastakse."

Puudu jäi ka kaasaelavast publikust ning live kontserdile omasest atmosfäärist. Vähest publikut aitas koondada Rock Café suletud teine korrus, aga sellegipoolest oli põrandaplats liiga vabalt liigeldav. Kuigi kohal olid ainult tõelised fännid, oli kaasaelamiseks ülestõstetud käsi kogu kontserdi vältel üksikuid.

Saalis tekkis paratamatult tüüpiline klubi, mitte kontserdi fiiling. Lavale polnud seal valitseva tossu tõttu suurt midagi näha ning helimeeste puldi taga sai normaalse häälega vestelda. Laval olid piisavalt välja valgustatud ainult kitarristide mikrofonitagused positsioonid kuhu refrääni ajaks koguneti. Ansambli liider ja lugude kirjutaja  Andrew Eldritch jäi kogu kontserdi ajaks sõna otses mõttes varju. Viimane pole aga mitte korraldajate tegemata töö vaid bändi enda soov ja stiil. Kiire internetiotsinguga ei õnnestunud leida bändist arvestatavat tossuvaba ja teravat kontserdipilti. Rääkimata pilti Eldritchist ilma päikeseprillideta. Hea et Rock Cafés otsustati neljast tossumasinast ainult kaks käivitada.

Kuigi The Sisters Of Mercy etteaste jättis natuke kulunud mulje, tuleb siiski au anda meeste repertuaarile ja panusele rokkmuusikasse. Ansambli kaks esimest plaati saavutasid Inglismaal kuldplaadi staatuse. Kohaletulnud fännid said kätte oma annuse õdede armulikkusest ning oskavad kindlasti kontserdi kohta ka hulganisti positiivseid momente leida.  

The Sisters Of Mercy on 1980a. loodud Inglise rokkansambel. Mässumeelsetele inglise alternatiivmuusikutele kohaselt ei olnud läbisaamine plaadifirmaga parimate killast ning seetõttu pole ka alates 1994a. enam uusi stuudioplaate välja lastud ja pandud rõhku tuuritamisele. Kolme stuudioalbumi läbivad tegelased on ansambli liider Andrew Eldritch ning digitaalne rütmimasin Doktor Avalance. Digitaalse doktori assistendi Nurse'i isikut on siiski korduvalt „uuendatud".