"Peagi on möödas aasta meie teise plaadi "Pressure & Pleasure" ilmumisest ning see tundub olevat õige hetk korraldada üks suur kontsert kõigile, kes meile sel perioodil kaasa elanud on," kutsuvad elevandid fänne tähistama nende Euroopa tuuri lõppu, mis viis neid Soome, Leetu, Poola, Austriasse, Slovakkiasse ning Ungarisse.

"Paneme rõhku eriti võimsale valgusele ning helile. Kuna me pole varem nii suures kohas soolokontserti andnud, on panused kõrged ja allahindlust me ei tee," lubavad nad.

Rock Cafés 10. oktoobril toimuva kontserdi erikülaline on Läti bänd Triana Park, kes andis hiljuti väga menuka kontserdi Põlvamaal, Intsikurmu Festivalil.

10. oktoobril toimuva kontserdi piletid on müügil nii Piletilevis kui ka Hooandja keskkonnas. Kontsert on vanusepiiranguta.

Kui oled fänn ja hiljuti loterii võitnud, päranduse saanud või muul moel paar tuhat eurot kokku kraapinud, siis oma lahkeid sponsoreid lubab bänd kogu ihu ja hingega lõbustada. Suure tänu ja nänni saab siiski ka vähema eest. Loe lähemalt Hooandjast!

Piletilevi pileti saad osta SIIT. Üritus Facebookis asub SIIN.

Publik loosib kontserdile omalt poolt aga 2x2 piletit ehk kaks inimest saavad koos sõbraga minna täitsa tasuta Elephants From Neptune'i live'i nautima. Selleks tuleb vastata allolevale küsimusele õigesti. Võitjad loosime välja reedel, 9. oktoobril.