"Kõige mustem stsenaarium ongi pankrot. Ehk on see, et kõik, kes ostsid piletid suurtele üritustele, nad jäävad nii piletitest, rahast kui ka üritusest ilma, vahendas ERR-i portaal Menu Raadio 2 saadet "Hommik!".

Ehk et need lihtsalt ei toimu, sest raha on korraldajate poolt raisatud, artistidele on vajalikud ettemaksud tehtud, et nad üldse esineksid, neid ju tagasi ei saa küsida, kulutused on tehtud, käibemaksud on makstud. Seda raha lihtsalt ei ole hetkel olemas, mille eest pileteid tagasi müüa ka siis, kui sooviks seda teha," selgitas Hekkonens.

"Inimesed on vihased, nad tahavad oma raha tagasi, sest seadus näeb nii ette ja tarbijakaitse on tarbija poolel," rääkis Hekkonens. Ta lisas, et mõistab ka, miks inimesed pileteid tagasi müüa soovivad, kuid kontserdikorraldajate raske olukorra tõttu on sellele soovile keeruline vastu tulla.

"Me pöördusime ka kultuuriministri poole palvega – esiteks kõige tähtsam, et meile antaks ajapikendust, et me ei peaks praegu hakkama pileteid tagasi müüma. See on kõige esimene asi, et meile antaks aasta või poolteist aega toibuda, need üritused ära teha, mis on tegelikult edasi lükatud ja millel on kindlad kuupäevad juba olemas," rääkis Hekkonens. "Me vajame pikendust, me vajame püsikulude jaoks riiklikku toetust, kasvõi mingis osas, et meie office'd oleksid lahti, et me saaksime mingitki palka maksta inimestele," lisas ta.