30. juunil astuvad lavale Psychiatric Ward, Sky Down, Nordjevel (nor), Dead Furies, Herald, Süngehel, Hate (pol), Goresoerd ja No-Big-Silence.

Laupäev, 1. juuli saab avapaugu telklaagris aset leidvate osavusmängudega ja 11:30 on aeg juba traditsiooniks kujunenud Heviaeroobikaks.

Festivali teisel päeval raputavad publikut sellised bändid nagu Progress, Estoner, Intact, Tankist, Val Tvoar, Condescension, Sanctimony (lat), DND, Asphyx (ned), Shower, Arcturus (nor), Loits ning Katatonia (swe).

Festivali täpsem ajakava on leitav Hard Rock Laagri kodulehel!

Hard Rock Laager on toimunud järjepidevalt aastast 2002 Raplamaal, Vana-Vigalas ning sellest on tänaseks kujunenud raskema roki ja metali austajate jaoks aasta suursündmus. Vaid paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on tänaseks kasvanud oodatud festivaliks, mis toob suviti kokku tuhandeid külastajaid, kelle lemmikstiilideks on rokk, metal, punk ja alternatiivne elektrooniline ning folk-sugemetega muusika.

Lisaks maailmatasemel peaesinejatele pakub kaunis looduslähedases jõekäärus, maagilise kalmistu kõrval toimuv festival murevaba atmosfääriga nädalavahetust, mida entusiastlikumad telkijad juba päevi varem nautima tulevad.

Festivali piletid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides.