Singli esimese osa “Naera mu maski” produtseeris kodumaisest räpipundist 5LOOPS tuntud Otto Suits. Koostöö Ottoga oli Metsakutsu jaoks esmakordne, kuigi on tema talenti kohalikus hip-hopis imetlenud juba aastaid. „Biit inspireeris silmapilkselt ja sõnad sündisid väga ladusalt, ilma pikema jokutamiseta,“ nentis Metsakutsu. Lugu räägib sellest, et paljudel meie ümber on maskid ees ja nii lihtne on inimesi läbi selle defineerida või võltsiks tituleerida. Vähesed viitsivad inimestesse piisavalt palju süveneda. Mõned naeratavad oma lapsepõlve minema, mõned meigivad oma siniseid silmaaluseid, mõned on oma elu pühendanud naljale, et peita sisemine kurbus, paljud pidutsevad eemale oma üksindust.

Ilma pikema jokutamiseta sündis ka omatehtud muusikavideo. “Video peale kulus kokku ma arvan, et maksimaalselt 6-7 päeva. Ideest kuni reaalse tulemuseni,” kommenteeris videot autor. “Ise tegemise juures oli väga palju plusse, mis kõik miinused üle kaalusid. Just see sama ajafaktor, lisaks 0 € kulu ja sain videot filmida siis, kui endale sobis - ei olnud vaja kellegi teisega arvestada.”

Tegemist on Metsakutsu elu esimese muusikavideoga. “Loomulikult on see siiski amatöörvideo, midagi enneolematut või maailmamuutvat seal ei toimu. Kuulasin lugu ja tundsin, et see vajab sellist heas mõttes ambitsioonitut ja kindlasti kulgevat pilti. Enda autos filmimine lahendas väga mitu tehnilist probleemi ja oligi idee olemas,” seletab tagamaid muusik. Päris üksi seda videot siiski teha ei saanud. “Drooni ja autot korraga juhtida ei olnud võimalik, nii-et sõber Yung Morozov aitas väljast filmitud kaadrite osas hädast välja.”