Tantsuvoorus toetasid superstaariks pürgijad laval ka tanstutüdrukud.

Getter Jaani - Rick Guard “Stop it (I Like It)”

Mihkel Raud: "Ma paar saadet tagasi lubasin olla sinu parim sõber, aga parim sõber ütleb alati tõtt. Täna sa tegid midagi sellist, kes sa pole." Rein Rannap: "Kui sa ikka lavale tuled, siis sa pead ka 40 sekundit inimesi peos hoidma."

Vaata videost, kuidas Getteril hommikune proov läks:

Ott Lepland - Snoop Dogg “What’s My Name”

Maarja: "Kiidan su valikut, mis on pisut aeglasem ja rahulik. Samas hoidsid esimesest sekundist pinget!" Rein Rannap: "Oleksid võinud olla kurjem!" Mihkel Raud: "Ott, sa oled fantastiline laulja, aga absoluutselt kohutav räppar!"

Vaata videost, kuidas Ott tänases proovis saateks harjutas:

Jaanus Saago - Kool&The Gang “Celebration”

Rein Rannap: "Sellist muusikat peaks siiski 120 km/h tegema!" Mihkel Raud: "Naljakas oli see sinu jant." Maarja: "Lugu on hästi valitud, aga sa pead ise olema energiline."

Vaata videost, kuidas Jaanus ja tantsutüdrukud laulu proovis harjutasid:

Marten Kuningas - David Bowie “Let’s Dance”

Mihkel Raud: "Vokaalselt väga tugev nagu alati." Maarja: "Hindan, et sa otsid alati kuskil mingit võtit ja sind on huvitav vaadata." Rein Rannap: "Kõik oli väga tasemel."

Kuidas Martenil proovis esinemine välja tuli, vaata videost:

Birgit Varjun - LeAnn Rimes “Blue” ja Katy Perry “I Kissed A Girl”

Maarja: "Väga jõuline esinemine." Rein Rannap: "Üldmulje oli väga vahva. Kindlasti on laule, kus sa oskad oma häält paremini kasutada."

 

Teises voorus tulid esitusele kantripalad.

Getter Jaani - Miley Cyrus “Ice Cream Freeze (Let’s
Chill)”

Rein Rannap: "Istusin ja kuulasin ja sain endast palju parema pildi. Kui ma varem arvasin, et ma suudaksin kõike kuulata, siis juba mõned saated oled sa suutnud valida laule, mis mulle ei sobi. Aga see ei ole tähtis. Sinu fännid on 10aastased tüdrukud." Mihkel Raud: "Kui vanad need fännid siis olema peaksid? Palju parem oli, kui esimene kord. Sa olid nunnu!" Maarja: "Sinus on sära ja loomulikkus olemas. Kui sa oleks üksi laval, pead seda, mida praegu tegid, palju veenvamalt tegema."

Ott Lepland - Sarah McLachlan "Angel"

Maarja: Mulle see lugu väga meeldib ja mulle meeldis sind ka kuulata." Rein Rannap: Mulle meeldis kuulata sinu kahisevat häält. Päris ideaalne see esitus ei olnud...

Jaanus Saago - Cat Stevens “First Cut Is The Deepest”

Maarja: "Sellise loo puhul alustasid natuke arglikult. Lähenemine oli seekord veidi nasaalne." Rein Rannap: "Võibolla sa oleksid pidanud laval enesekindlam olema. Sa vajad enda kõrvale meeskonda." Sama lugu, mis Otil. Kui sa arvad, et laulad ükskõik, mis lugu ruudulises särgis, siis see pole kantri."

Marten Kuningas - Joy Division "Love Will Tear Us Apart"

Rein Rannap: "Põnev. Omapärane. Teistmoodi." Mihkel Raud: "Sinu esinemine oli kõige parem ja kõige halvem. Algus oli fantastiline. Lõpp läks jamaks."

Birgit Varjun - LeAnn Rimes "Blue"

Mihkel Raud: "Birgit! Täna sind. Esimene esinemine sellest saatest, mis mulle meeldis. Väga hea!" Maarja: "100% stiilipuhas esitus." Rein Rannap: "Bravo!"