„Olen Pitchshifterit sõna otseses mõttes fännanud juba varajastest 90ndatest. Pitchshifteril on olnud ka väga suur roll Pedigree soundi ja image’i kujunemisel. Minu telefoniintervjuu Pitchshifteri frontmani JS-iga päädis sellega, et tüüp kutsus mind esitama ühte mu lemmiklugu „Virus” nendega koos Rabarocki laval!! Mida sa veel oskad elult tahta?” rõõmustab Pedigree laulja Bonne unikaalse võimaluse üle.

Pitchshifter on alati innovaatiline ja halastamatult kompromissitu inglise bänd, kes on suutnud luua oma, täiesti unikaalse muusikalise käekirja ja jäädvustada end sellega UK muusikaajalukku.

Oma loomingus ühendab Pitchshifter industriali moodsa elektroonikaga, kasutades oma näiteks technot ja drum’n’bassi, tänu millele jõudis bändi agressiivne ja terav sotsiaal-poliitiline sõnum üha enam ka mainstream-ringkondadesse. Pitchshifteri muusikat on kasutatud mitmetes populaarsetes arvutimängudes ja filmides, nad on tuuritanud kõikjal maailmas ja jaganud lavalaudu maailmaklassi staaridega ning nende live-showd on rockiringkondades legendaarsed.

Pitchshifter esineb Rabarockil laupäeval, 14. juunil kell 16:30