Daft Punk on oma 20 tegutsemise aasta jooksul elektroonilist muusikat redefineerinud, olnud pioneerideks luues kogumuse tantsumuusikat elavas esituses suurtel lavadel nautida ning kujundanud ka popkultuuri üldiselt.

Nii Daft Punki uus singel ”Get Lucky” kui ka 17.mail ilmuv uus album ”Random Access Memories” on sel kevadel ühed enim haibitud muusikaüllitised kogu maailmas.Singel ”Get Lucky” (feat. Pharrell Williams) tõusis ilmumispäeval iTunesi number üheks enam kui 50 riigis- ka Eestis, Lätis ja Leedus.

Daft Punki albumil on lisaks Pharrell Williamsile külalisteks ka Nile Rodgers, Animal Collectivist tuntud Panda Bear, Giorgio Moroder, Todd Edwards, Chilly Gonzales, DJ Falcon jt.

17. mai on Daft Punk'i 8 aastat oodatud albumi ametlik ilmumiskuupäev, seega oleks paslik elada hetkes ja tähistada seda ka vastaval viisil, vastaval ajal ja vastavas kohas.Esimesele 50le vägagi Daft Punkised üllatused.

Rändom kirjeldab end kui "Moodsa Eesti Innovatiivseim Peoseeria", mis keskendub igale üritusele täiel rinnal, eesmärgiga teha tõsiselt pulli.Ja seda ei hakka saama vähe, sest seekordne Rändom toimub koostöös Columbia Recordsiga ning tähistab korraliku pauguga kõike, mis on Daft Punk - nii uus kui vana.

Suures mustas saalis lammutab pool Rulers Of The Deep'i ehk P. Julm, spetsiaalselt historiaalse maiguga daftseti paneb kokku Sander Mölder, liikumatuse teeb absoluutselt võimatuks Eesti oma french touch bande Lest Diet, isiklikust komforttsoonist väljub vanameister Tom Lilienthal ning seda kõike toetavad helilise ja pildilise liikumisega Rändomi residendid Mark Slavin, Teng ja Jan Viljus. Reval Cafe õdusas üsas hoiavad veidi leebemaid lippe kõrgel aga Madis Nestor, Erkin Antov, Peeter Ehala, Talvik ja Vares.