"Antud hetkel sai Tenfoldi aeg lihtsalt otsa," nentis Kõpper. "See küll ei kõla arvatavasti eriti originaalselt, aga meil oli varasemast ajast juba üsna kindel kuvand ja mingis mõttes tundsime, et uus suund jääb vana varju. Ja selline teelahkmel olek päädiski sellega, et Tenfold jäi teeristile ootama ning me läksime ise edasi. Aga kes teab... me ei välista, et kunagi juhtume sealt teeristist uuesti mööduma," täpsustas ta siiski.

Kuigi Tenfold Rabbitit tabas viimase loomeperioodi jooksul tihe koosseisumuudatuste laine (kaks korda vahetati kitarristi ning ühe korra trummarit), ei võta Andres omaks väidet, justkui oleksid bändiliikmed omavahel raksu läinud. "Koosseisu muutused on tulenenud täitsa bändivälistest põhjustest. Aga eks ikka teeb selline üsna tihe vahetamine elu pisut keerulisemaks," tunnistas ta, lisades juurde, et ka ta enda elu on olnud rohkem fokusseeritud tööle kui muusikale. "Vabal ajal teen ja kirjutan ikka pisut," pidas ta vajalikuks siiski ära mainida.

Fännide toetus ja kurbus lähevad Andresele väga hinge ning sooja tunde tekitab talle enda sõnul tundmus, et musitseerimine Tenfold Rabbiti koosseisus pole päris luhta läinud. Maha on käidud võrdlemisi pikk ja värvikas teekond, mille jooksul on kõik noormehed jõudnud täiskasvanuks saada. 2011.aastal Noortebändide konkursilt tuule tiibadesse saanud ansambel on Andres Kõpperi hinnangul pärast Eesti laulul saavutatud edu andnud kindlasti sadu kontserte ning osales kümnetel festivalidel.

Loodame, et poisid tulevad kunagi kokku tagasi!