Patuse Poole liikmed tõdevad videos, et bändi sünnist on nüüd juba viis aastat, kuid aja jooksul on mõlemad liikmed muutunud ja arenenud. Esinetud on suurtele rahvahulkadele üle terve Eesti, bänd on aastatega jõudnud paljude inimeste südamesse.

"Me oleme viie aasta jooksul teinud väga palju lugusid, nii kavereid kui ka originaale, viimaseid on meil isegi rohkem," sõnab Edvin.

"Patuse Poole plahvatus toimus pärast loo "Dolce Gabbana" sündi, minule see lugu alguses ei meeldinud, kuid Edvin rääkis mind pehmeks. Ei ole vist inimest, kes seda kuulnud ei oleks," tõdes Sünne ja lisas, et see laul on kuulutatud ka Eesti pubide hümniks.

Sünne ja Edvin tänavad ka kõiki inimesi, kes neile on sellel vahval teekonnal abiks olnud ja samuti meenutavad kõige ägedamaid pidusid ja kontserte, mida viie aasta jooksul antud on.

"Meie jaoks on olnud kõige suuremateks saavutusteks näiteks miljon vaatamist YouTube-is. See oli meie jaoks stardipauk. Täiesti ootamatuna tulid meile kaks kuldplaati. Meie esimene edetabel, kus figureerisime, oli Kadi raadio edetabel," meenutavad Sünne ja Edvin.

"Kõige enam tahaksime tänada oma fänne, kes on käinud meiega viis aastat kaasas!"

"Loodame, et oleme jätnud teie südametesse jälje ja loodame, et kui meenutate Patuse Poole pidusid, siis tuleb teie näole suur ja lai naeratus!" sõnab Sünne.

"Selle kõige taustal anname teile teada, et Patune Pool jätab teiega nüüd hüvasti. Patune Pool lõpetab ametlikult 1. jaanuar 2019. Loodame, et näeme teid veel meie pidudel. Teil on veel aega tulla. Kuid ärge muretsege, meie ei kao mitte kusagile. Meie sõprus ei kao mitte kusagile,"

"Me leidsime ühiselt, et nüüd on aeg astuda edasi, võtta vastu uusi väljakutseid. Kindlasti ei kao me kusagile. Patuse Poole lood jäävad teid saatma tulevikus pidudel. Me oleme alati rääkinud, et kui lõpetada, siis lõpetada tipus!" tõdevad Sünne ja Edvin.

Vaata lähemalt videost!