Kylie Minogue peadpööritav karjäär lauljana algas 1987. aastal, mil ilmus tema esimene hittsingel «Locomotion». Aastate jooksul on järgnenud 11 edukat stuudioalbumit, 7 suurejoonelist maailmaturneed, lugematul hulgal kuld ja plaatina plaate ning maailma edetabelite tippu jõudnud singleid.

Selle aasta juulis ilmunud album «Aphrodite» on saanud palju positiivset vastukaja ning selle esisingel «All the Lovers» platseerus kohe edetabelite tippudesse kõikjal Euroopas.

Tallinna kontserdi raames tulevad esitamisele nii Kylie uue albumi «Aphrodite» lood kui ka lauljatari suurimad hitid läbi aegade. Staar esineb Tallinnas koos 20-liikmelise tantsutrupi, õhuakrobaatide ja täiskoosseisus live-bändi ning taustalauljatega. Kontserdi raames saab Saku Suurhalli laval näha üle 200 erineva lavakostüümi.

Kylie show mitmetasandilise lava ülesehitus on tehniliselt keerulisem ja täpseim kõigist seni maailmastaaride siseareenide suurte kontsertide tarbeks ehitatud lavadest.

Tähtsa osa showst mängivad veeatraktsioonid, mis muudavad kogu kontserti unikaalseks vee-etenduseks. Tallinna show lava koosneb koguni üle miljoni erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad ka 30 suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud.

Täna õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 20.00, kontserdiprogramm algab 21.00. Enne Kylie lavale minekut soojendab publikut staariga koos tuuritav DJ.

Kontserdi iste- ja seisukohapiletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kohapeal.