Manchesterist pärit Hurts on indie-elektrogrupp, mille liikmeteks on laulja Theo Hutchcraft ja klahvpillimängija/kitarrist Adam Anderson. Olles eelnevalt nii mõneski bändis koos mänginud, otsustasid mehed 2009. aastal jätkata duona ning loovad nüüd 80ndatest inspireeritud pop-muusikat. Debüütsingel ‘Wonderful Life’ anti välja 2009. aastal. Esimene album ‘Happiness’ ilmus 2010. aasta septembris - see jõudis kaheteistkümne Euroopa riigi müügiedetabelites esikümnesse ning albumilt võib lisaks hittidele ‘Wonderful Life’, ‘Better Than Love’ ja ‘Stay’ leida ka dueti “Devotion” Kylie Minogue'ga. Albumi esitlustuuri kontserdid müüdi välja nii UK-s kui ka mujal Euroopas.

Märts 2013 tähistab Hurts’i jaoks teise stuudioalbumi ilmumist ning uue tuuri algust. ‘Exile’ ilmus 8. märtsil ning on lühikese ajaga saanud palju positiivset vastukaja. Bändiliikmed tunnistavad, et teise albumi kirjutamiseks kulus rohkem aega ja pingutust kui esimese puhul, aga tulemusega on nad rahul. Esimene singel ‘Miracle’ kõlas BBC Radio 1-s 4. jaanuaril.

Uue albumi esitlustuur jõuab Eestisse 3. novembril, mil Hurts astub üles Saku Suurhallis. Piletid on saadaval alates 3. aprillist kõikides Piletilevi müügipunktides ja e-poes.