Kuna tegemist on Baltiriikide ainsa showga, siis on kontserdile oodata väga suurt arvu külalisi väljastpoolt Eestit. Piiratud arv pileteid tänavuse suve megashowle tulevad üheaegselt müügile Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus 10. märtsi hommikul kell 10.00.

David Guetta esinemist korraldava RL Entertainment Balticsi tegevjuht Hardi Loog lausus, et Tallinna kontserdi näol on tegemist artisti regiooni suurima publikuarvuga showga. „Eestimaine kuulajaskond on harjunud igal suvel saama osa ühest megashowst, 13. juuni David Guetta show ongi tänavuse suve suurkontsert,” lausus Loog. „Kahel eelneval aastal on Guetta esinenud Soomes Weekend Festivalil ja kogunud kokku 50000 inimest. Võin öelda, et show heli-, valgus- ja visuaallahendused on väga esmaklassilised ning võtavad hingetuks.”

Raadio Sky Plus saatejuht Sven Arusoo meenutab, et mäletab selgelt kui 2002. aastal jõudis raadiojaama tundmatu Prantsusmaa artisti David Guetta singel "Just A Little More Love". „Kohe, kui see raadio Sky Plus eetris oma esimesed mängukorrad sai, hakkas raadiosse sadama suures koguses e-maile ning telefonikõnesid sisuga: "Vau, mis lugu see nüüd siis on?". Oli sõnadetagi selge, et David Guetta sound eristus juba toona teistest tantsumuusika artistides ning pälvis kuulajate poolehoiu,” lausus Arusoo. „Maailma TOP 5 DJ pole järeleandmisi teinud tänase päevani, alles hiljuti tõestas seda ka singli "Shot Me Down" jõudmine briti singlimüügitabeli esiviisikusse. Minu kindel "check-in" 13. juunil lauluväljakul”

Guetta saavutas suurima edu 2009. aastal ilmunud albumiga”One Love”, mis sisaldas singleid "When Love Takes Over", "Gettin' Over You", "Sexy Bitch". Kõik kolm singlit saavutasid nr 1 positsiooni Suurbritannias. Kaks aastat hiljem ilmunud album „Nothing but the Beat” suurendas edulugu veelgi. Albumilt said hittideks lood "Where Them Girls At", "Little Bad Girl", "Without You", "Titanium" ja "Turn Me On". 2011. aastal hääletas mainekas ajakiri DJ Mag David Guetta maailma parimaks plaadikeerutajaks.

David Guetta kulub selliste DJ'de ridadesse, kel meeldib ühendada Daft Punki siledat house’i tubli annuse moodsa electroclashiga. Alles 2002. aastal jõudis pidutsemist ja logelemist armastav DJ oma esimese, omaloomingut sisaldava kogumikplaadini "Just a Little More Love" (plaadifirmaks Astralwerks). Aastal 2004 ilmus temalt järgmine album ”Guetta Blaster”, millelt singel ”The World Is Mine” vallutas nii USA kui Euroopa tantsuedetabelid.

Kahel järjestikusel aastal (2010 ja 2011) võitis Guetta maineka Grammy auhinna vastavalt lugudega „When Love Takes Over (Electro Extended Remix)” ja „Revolver (David Guetta's One Love Club Remix)”

Fakte David Guettast:
• David Guetta on üle maailma müünud rohkem kui 6 miljonit albumit ning 15 miljonit singlit.
• Esimene edetabelite nr 1 lugu oli „When Love Takes Over” (2009)
• David Guettal on sotsiaalvõrgustikus Facebook ca 50 miljonit jälgijat
• David Guetta videosid on Youtube keskkonnas vaadatud rohkem kui 1,6 miljardit korda
• Ta on võitnud lugematu arvu auhindu, sealhulgas 2 Grammy auhinda.

Piletid David Guetta kontserdile hinnaga alates 49 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 10. märtsil kell 10.00. Tele2 kliendid saavad vastava sooduskoodi ettenäitamisel leheküljelt http://www.davidgueattatallinn.com/ pileteid osta juba 5. märtsist hinnaga 39 EUR.